Antena Căutare

Oase, coprezentator la „Asia Express”, a dezvăluit care este marea sa bucurie în legătură cu noul sezon al show-ului. Ce își va pune în bagaj. „De data asta…”

Oase, coprezentator în următorul sezon „Asia Express”, a dezvăluit care este marea sa bucurie în legătură cu experiența ce îl așteaptă în Filipine și Taiwan, precum și ce își va pune în bagaj.

Oase, coprezentator în următorul sezon „Asia Express”, a dezvăluit care este marea sa bucurie în legătură cu experiența ce îl așteaptă în Filipine și Taiwan, precum și ce își va pune în bagaj.

„Am ocazia să mă duc să văd Filipine și Taiwan, cu cazare și mâncare (asigurate, n.r.)! Și am și telefonul mobil la mine, să fac și poze! Mă simt extraordinar de bine. Mă bucur că producătorii au avut încredere să mă lase să o dau în bară și anul acesta. Chiar nu știu ce o să fac. Sigur o să mă duc acolo și o să mă bucur de tot ce voi vedea”, a spus Oase.

„Acum, mai rău, văd toate probele și am timp să le fac. Asta era frustrarea mea, că nu ajungeam și eu să mă joc, să mă distrez mai mult. Acum mă duc să mă plimb, să mă bucur de Filipine și Taiwan. O să avem și un jurnal online”, a mai spus Oase, care a câștigat „Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de CRBL.

Oase a dezvăluit și cum va arăta bagajul lui de această dată. Urmăriți întregul interviu cu Oase în clipul de mai sus din „Observator”.

Asia Express”, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan. Concurenții care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Speak şi iubita lui, Ștefania, se pregătesc intens pentru „Asia Express”, sezonul trei! „Mi-am dat seama că trebuie să m... Speak şi Ştefania, concurenți în Asia Express: "Vom avea sigur parte de surprize acolo! Va fi ceva rău"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x