Antena Căutare

Oase a fost emo! Cum arăta când l-a cunoscut pe CRBL. „Era atât de slab încât dormea în husa de la undiță” - Video

 Oase a fost emo, pe vremea când era la modă, după cum a dezvăluit CRBL, miercuri, după marea finală a celui de-al doilea sezon Asia Express, în care cei doi prieteni și coechipieri au câștigat marele premiu.

Oase a fost emo, pe vremea când era la modă, după cum a dezvăluit CRBL, miercuri, după marea finală a celui de-al doilea sezon Asia Express, în care cei doi prieteni și coechipieri au câștigat marele premiu.

Întrebat la Oservator ce nu ar vrea Oase să se știe despre el, CRBL a dezvăluit că „prostul lui”, așa cum l-a tot numit în Asia Express, a fost emo și extrem de slab.

„Că a fost emo pe vremea când era la modă. A fost emo – cu cercel în buză, în limbă, părul lăsat pe față, tuns scurt, schilod. Era atât de slab încât dormea în husa de la undiță. După aceea s-a mai îngrășat, i-am făcut cadou un penar – ia, să dormi și tu liniștit. Și după aceea a devenit așa cum îl vedeți”, a spus CRBL despre Oase.

De cealaltă parte, Oase a spus că CRBL nu ar vrea să se știe că își foarte mult să aibă păr.

CRBL și Oase au fost provocați la Observator și să ghicească mâncarea preferată a celuilalt.

„Nu știu dacă neaparat Oase are o mâncare preferată. Tot ce știu eu despre el - și știu o grămadă de lucruri – este că nu poate să mănânce bătaie, pentru că a mai luat și știe cum e. Mâncarea preferată trebuie sî die foarte simplă – trebuie să fie un fel de fast food, dacă zicem așa. Există o mâncare la care el salivează – este vită cu rodii. E o mâncare pe care a servit-o la mine, eu comandând de pe net. Este incredibilă și suntem foarte triști că nu o mai gătesc acei bucătari”, a spus CRBL.

„Mâncarea mea preferată cred că este supa de linte. N-ar ști CRBL asta niciodată. El n-are timp să știe de astea. El uită mereu, nu ține minte detalii de astea. Lui CRBL i-a luat doi ani ca să își aducă aminte cum mă cheamă. Suntem prieteni de 14 ani”, a mărturisit Oase.

CRBL și Oase au spus și ce n-ar face niciodată celălalt.

„Nu cred că vreaodată în viața asta Oase ar putea să treacă granița sexualității. A pierdut un pariu în fața mea și a spus că dacă pierde pariul se dezbracă definitiv în față la Unirii și nu a făcut-o. Însă, nu îl văd în stare să facă asta. E prea rușinos. Și nu cred că vreodată Oase o va invita pe Bianca Drăgușanu la o cafea în oraș”, a mai spus CRBL despre Oase.

Cei doi câștigători ai sezonului 2 Asia Express au dezvăluit și care ar fi cele trei lucruri pe care le-ar lua cu ei pe o insulă pustie.

„Oase, ca să supraviețuiască singur pe această insulă pustie, unde nu există bar, fete, play station, și-ar luat cu siguranță Kendama, în calitate nelimitată bere, sub orice fel de brand și bineînțeles, o icoană cu mine. Adică... n-ar avea cum, că trebuie să se certe cu cineva. Adică măcar la mine se închină, pe mine mă ceartă”, a spus CRBL despre Oase.

„Mi-aș lua sigur o Kendama cu mine, un borcănel cu măsline și gogoșari”, a spus Oase.

„CRBL și-ar lua, 100%, pe o insulă pustie, Kendama, un cuțit și cred că la cât de nebun e, și-ar lua cu el o mașinuță mică, o machetă. E nebun cu mașinile... Sigur și-ar lua cu el cuțit, Kendama și... pe mine”, a adăugat el despre CRBL.

Ceva-ceva a nimerit! CRBL a spus ce și-ar lua pe o insulă pustie, mai ales că „într-o altă viață”, probbabil că a fost soldat.

„Undeva, cândva, în altă viață, eu am fost soldat, ceva în direcția asta. Spre deosebire de el, eu nu știu dacă aș lua icoana cu Oase, dar Kendama aș lua-o, gândindu-mă și la el. Poze cu familia n-aș lua, că le amtatuate pe mine, adică nu e nevoie să îmi mai aduc aminte uitându-mă la o poză. Aș mai lua un briceag multifuncțional și un ceas șmecher, ca să mă ajute să știu eu când e răsăritul, când e apusul, cum e presiunea”, a spus CRBL.

Urmăriți dezvăluirile lui CRBL și Oase, câștigătorii celui de-al doilea sezon Asia Express, dar și cum arăta Oase „emo”, în clipul de mai sus din Observator.

CRBL și Oase au câștigat marele premiu Asia Express - Drumul Elefantului! Show-ul, lider detașat de audiență - Galerie f... Interviu-eveniment cu Mona Segall, omul „responsabil” pentru aventura Asia Express: „Este un format foarte bun, pe care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x