Antena Căutare

Petrecere în familia "Asia Express". Dorian Popa, gest impresionant de ziua mamei: "Datorită ei sunt omul de astăzi"

A avut o copilărie grea, mama i-a ţinut loc şi de tată şi l-a susţinut necondiţionat! Azi, ar face orice, în orice secundă, pentru a o vedea fericită şi liniştită.

Dorian Popa avut o copilărie grea, mama i-a ţinut loc şi de tată şi l-a susţinut necondiţionat! Azi, ar face orice, în orice secundă, pentru a o vedea fericită şi liniştită.

„Ea m-a făcut ceea ce sunt în ziua de astăzi. De ziua mamei am petrecut într-un restaurant din Capitală alături de cei dragi. La noi în familie este o tradiţie legată de cadouri. I-am luat mamei un parfum, ştiam exact ce îţi doreşte, aşa că nu mi-a fost greu să o impresionez. Mama a ţinut morţiş să facă tortul de ziua ei. Când a auzit că ieşim în oraş mi-a zis să vorbesc ca cei de la restaurant să ne lase să aducem tortul preparat de ea”, a declarat concurentul de la ASIA EXPRESS.

NU RATA LUNI SI MARTI PREMIERA EMISIUNII "ASIA EXPRESS", DE LA 20:00, DOAR LA ANTENA 1.

Tensiune maximă și oboseală la "Asia Express"! Dorian Popa a căzut secerat, epuizat de la mersul pe jos!... Liviu Vârciu și Vica Blochina, cu picioarele julite până la sânge, la Asia Express- cel mai dur reality show...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x