Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Plantatul orezului e o muncă greu de imaginat! Alexandru Abagiu de la Asia Express: „Dacă trăiesc viermii în el, merge şi pe faţa mea!”

În ediția 20 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, concurenții au ajuns să învețe meșteșugul plantatului de orez!

Când credeau că nimic nu poate să fie mai greu decât curățatul firelor de orez, vedetele din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au primit o nouă sarcină dificilă!

Folosind un binoclu, concurenții au încercat să privească în depărtare pentru a recunoaște femeia din imaginea primită, cea care deține indicațiile pentru următoare sarcină!

citește și: Au aruncat cu sulița ca băștinașii! Alexandru Abagiu de la Asia Express, captivat de toiagul cu craniu: „Are gust de om, ce să zic”

Odată ajunși la filipineza din poză, fiecare echipă a trebuit să învețe cum stă treaba cu plantatul de orez. Doar că apa și noroiul au cam dat bătăi de cap vedetelor:

Plantatul orezului e o muncă greu de imaginat! Alexandru Abagiu de la Asia Express: „Dacă trăiesc viermii în el, merge şi pe faţa mea!”

Adda și soțul ei, la o plantație de orez, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

„Dacă trăiesc viermii în el, merge şi pe faţa mea!”, a glumit Alexandru Abagiu, în timp ce își făcea un „tratament” cu noroi pe chip.

Cine s-a descurcat cel mai bine? Află totul urmărind materialul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express!