Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

Asia Express

DUMINICĂ, LUNI, MARȚI | ORA 20.00

Premieră cu patru ediții în sezonul 3 Asia Express. Concurenții ajung în Filipine: Atacuri de panică și dezorientare totală pentru cele nouă echipe

Sezonul 3 Asia Express pleacă la drum cu patru ediții pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatori. Concurenții ajung în Filipine, prima destinație a reality-show-ului care începe pe 15, 16, 17 și 18 februarie, la Antena 1.

Asia Express, sezonul 3

Spre bucuria telespectatorilor, prima săptămână de difuzare va avea 4 ediții, prima dintre ele fiind sâmbătă, 15 februarie, ora 20:00, urmând ca după aceea să îți păstreze zilele de difuzare deja cunoscute, duminică, luni și marți.

Află toate noutățile din sezonul 3 Asia Express, AICI!

Prima provocare din Asia Express, sezonul 3, îi găsește pe cei 18 concurenți într-o piață de peste din Filipine. Fără indicii, fără idei despre ce urmează! Prima provocare pentru echipe este obținerea ruscacurilor pentru a porni în aventură. Cum se vor descurca, vedeți sâmbătă, pe 15 februarie, ora 20:00, la Antena 1.

9 perechi de vedete iau startul în Asia Express, sezonul 3

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigãtor Asia Express, cel mai dur reality-show din România.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube