Antena Căutare

Exclusiv! Asia Express, sezonul 3. Chef Sorin Bontea, cu ochii în lacrimi în Asia: "Și bărbații mai plâng câteodată"

Asia Express, sezonul 3, începe pe 15 februarie, atunci când telespectatorii vor vedea primele imagini cu provocarea pe care au acceptat-o 18 dintre cele mai populare vedete din România. Printre ele și chef Sorin Bontea, care a declarat, în exclusivitate, pentru a1.ro, că a trăit experințe inedite în Asia. A mâncat orice i s-a dat, a slăbit, a alergat, a făcut autostopul, dar a și plâns.

Exclusiv! Asia Express, sezonul 3. Chef Sorin Bontea, cu ochii în lacrimi în Asia: "Și bărbații mai plâng câteodată" Galerie
Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, în Asia Express, sezonul 3

Bontea a dezvăluit că a rămas profund impresionat de oamenii pe care i-a întâlnit în Asia.

"M-au impresionat oamenii pe care i-am întâlnit acolo. Sunt foarte buni. Ce ni s-a întâmplat nouă (lui și coechipierului său, Răzvan Fodor, n.r.): oamenii bogați pe care i-am întâlnit au fost foarte reticienți, iar oamenii săraci au fost foarte deschiși și săritori", a mărutirisit chef Bontea, într-o declarație făcută la avanpremiera primului episod din Asia Express, sezonul 3.

  • Află totul despre sezonul 3 Asia Express, AICI!

Chef Bontea s-a întors mai slab cu 8 - 9 kilograme din Asia

Dorul de casă a apărut încă din primele zile petrecute în Asia. Mai puțin ziua, când erau prinși între probe, autostop, căutat cazare și mâncare, și mai mult noaptea, când gândurile veneau năvală, spune Bontea.

"Dorul de casă e normal. Pe timpul zilei nu îl simți. Când ajungi să te bagi în pat – în pat e mult spus (râde, n.r.) – atunci începi să procesezi, să te gândești, atunci te cam lovesc chestii”, povestește chef Sorin, care a dezvăluit că a slăbit aproape nouă kilograme.

"Acum arăt bine, atunci nu prea. Nu ai cum să nu slăbești acolo. Am slăbit opt – nouă kilograme. Am spus de când am plecat – că sunt înnebunit și că vreau să slăbesc. Mi s-a îndeplinit dorința", a mai spus concurentul Asia Express, sezonul 3.

Chef Sorin Bontea a plâns în „Asia Express”, sezonul 3

Chef Sorin Bontea a recunoscut că a plâns în „Asia Express”. „Vorba aia - «Și bărbații mai plâng câteodată»”, a spus Bontea. A refuzat, totuși, să dezvăluie ce anume l-a făcut să verse lacrimi pe meleaguri asiatice, însă îl vom vedea în lacrimi pe parcursul episoarelor sezonului 3.

Nu rata cele patru ediții Asia Express, sezonul 3, de pe 15, 16, 16 și 18 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1!

Carmen Grebenișan, rușine cruntă în Asia Express, sezonul 3! De ce a avut nevoie de medic și cum a reușit să se îngrașe ... Concurenții de la Asia Express, păziți de bodyguard-ul marilor staruri! „Am lucrat pentru Katy Perry și Metallica”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x