Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Asia Express

VEZI SEZOANE INTEGRALE

Prima reacție a lui Răzvan Fodor după ce a câștigat Asia Express: "Nu am mai câștigat nimic...până acum!"

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3! Cei doi concurenți au primit trofeul de 30.000 de euro! Reactoarele au ajuns la marele premiu, dar și la inimile unei întregi țări!

Prima reacție a lui Răzvan Fodor după ce a câștigat Asia Express

Facebook/ Răzvan Fodor

Răzvan Fodor a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook în care descrie sentimentul pe care îl are după ce a câștigat sezonul 3 din Asia Express.

Prima reacție a lui Răzvan Fodor după ce a câștigat Asia Express 3:

"Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic...până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție @asiaexpressromania că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!", a scris Răzvan pe pagina lui de Facebook.

Prima reacție a lui Sorin Bontea după ce a câștigat Asia Express: "A fost un drum către noi înșine! Am câștigat un prieten pe viață, băiatu meu, Răzvan Fodor"

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au ajuns în finala Asia Express, sezon 3

Unii s-au bucurat și au așteptat cu sufletul la gură să audă că finaliștii sunt Sorin Bontea și Răzvan Fodor, în timp ce alții au încercat să facă pariuri cu privire la cât timp rezistă în competiție cei doi.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au luptat misiune după misiune și au reușit să ajungă în marea finală Asia Express, sezonul 3. Au câștigat un premiu de 30.000 de euro, dar și amintiri de neuitat, adunate pe Drumul Comorilor! Bucuria a fost atât de mare, încât Răzvan Fodor a fost îngenunchiat de fericire!

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat sezonul 3 Asia Express și trofeul de 30.000 de euro

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan.

Telespectatorii au savurat o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei au atins cote maxime.

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3, iar aceea este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Adrenalină în stare pură, misiuni uluitoare și o victorie uriașă pentru Sorin Bontea și Răzvan Fodor! Ce s-a întâmplat în finala Asia Express, sezon 3

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express. La final, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro