Antena Căutare

Raluka și Ana Baniciu vin cu povești din Asia Express: ”Dormeam în hainele în care mergeam pe stradă. A fost extrem de greu”

Asia Express a fost prima emisiune la care a participat Ana Baniciu şi tot prima emisiune pe care tatăl ei, artistul Mircea Baniciu, o urmăreşte de la început până la final.

Asia Express a fost prima emisiune la care a participat Ana Baniciu şi tot prima emisiune pe care tatăl ei, artistul Mircea Baniciu, o urmăreşte de la început până la final.

Motivul? Ana Baniciu a fost rugată de tatăl ei să renunţe la show. Mai precis, i-a spus că îi dă el toţi banii pe care i-ar putea câştiga la emisiune doar să nu se ducă şi să nu sufere.

Însă Ana a făcut echipă de milioane cu Raluka și amândouă au avut parte de aventuri exteme la Asia Express.

”Dormeam în hainele în care mergeam pe stradă. A fost extrem de greu”, a spus Raluka, invitată, alături de Ana, cea cu care a făcut echipă, la emisiunea Xtra Night Show.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Raluka și Ana Baniciu, despre momentele dificile trăite la Asia Express: ”Acolo se mănâncă tot ce mișcă. Cred că dacă ne... Raluk și Ana Baniciu, speriate de un necunoscut, la "Asia Express": ”La un moment dat eram la duș, adică o can...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x