Asia Express

LUNI ȘI MARȚI - 20.00

Râzi cu lacrimi! Liviu Vârciu, criză de nervi! Andrei Ștefănescu, relaxat

 

Ruta impusă de Gina le-a dat bătăi de cap vedetelor. Găsirea transportului în Vietnam este o misiune imposibilă. Marea provocare a fost că cele șapte echipe au trebuit să facă autostopul pe 150 de kilometri. 

În echipa Liviu și Andrei, oboseala și stresul și-au spus cuvântul. Au avut un moment tensionat, însă s-au redresat ușor. Ei sunt deliciul show-ului „Asia Express” și acesta este doar începutul.

„Asia Express" este cel mai dur show din România! În fiecare luni și marți, telespectatorii vor fi martorii unui maraton unic pe teritoriul Asiei, în care șapte cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Suspans în prima ediție "Asia Express", cel mai dur reality show de televiziune! Vedetele au făcut autostopul și au mâncat pe jos, în casele localnicilor vietnamezi

În a doua ediție „Asia Express”, vedetele au mâncat cel mai urât mirositor fruct din lume, embrion de rață și carne de șarpe. E doar începutul!

Asia Express continuă luni, 19 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Veți putea urmări maratonul inedit al vedetelor și tot atunci aflați cine se califică mai departe în aventura unică de pe tărâmuri exotice.

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe