Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

În Vietnam, poliția cântă! Vica și Cruduța au primit cea mai "frumoasă" dedicație muzicală: "Efectiv ne-a spart urechile, timpanele"

A doua ediție a celui mai dur show de televiziune, "Asia Express", a fost piperată cu toate ingredientele unui maraton unic, în prima țară în care au ajuns, Vietnamul.

A doua ediție a celui mai dur show de televiziune, "Asia Express", a fost piperată cu toate ingredientele unui maraton unic, în prima țară în care au ajuns, Vietnamul.

Primele probe din Drumul Dragonului, acest traseu fascinant care se dovedește a fi un test de anduranță pentru vedete, au inclus atât degustări bizare ale preparatelor asiatice, cât și demonstrații de gătit. Iar drumul le-a dat ceva de furcă celor 14 vedete.

Vica și Blochina, de exemplu, au parte de o surpriză muzicală din partea unui polițist vietnamez, dar din păcate urechile lor abia pot suporta vocea bărbatului. Ehee, ați ajuns la destinație? Ați ajuuuns!

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Călătoria lor prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, cu doar un euro pe zi, poate fi urmărită în fiecare luni şi marţi de la ora 20, pe Antena 1.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video