Antena Căutare

REGULI NOI la "Asia Express"! Liviu şi Andrei, în pericol de eliminare, spre dezamăgirea tuturor. DRAGONUL, însă, îi SALVEAZĂ!

Pentru că au ajuns primele, Raluka şi Ana au câştigat trofeul. "Ce drăguţ, am luat elefănţelul". Pentru Liviu şi Andrei, însă, veştile nu sunt deloc bune, mai ales că regulile s-au schimbat Dacă dragonul este roşu, ultima echipa ajunsă pleacă acasă, astfel că Liviu şi Andrei sunt în pericol de eliminare.

Pentru că au ajuns primele, Raluka şi Ana au câştigat trofeul. "Ce drăguţ, am luat elefănţelul". Pentru Liviu şi Andrei, însă, veştile nu sunt deloc bune, mai ales că regulile s-au schimbat

Dacă dragonul este roşu, ultima echipa ajunsă pleacă acasă, astfel că Liviu şi Andrei sunt în pericol de eliminare. "Nu ne simţim deloc în siguranţă, mai ales că am tras atât de tare să ajungem aici", spune Andrei.

Dar Dragonul îi salvează, din fericire: "Sperăm să câştigăm marele premiu".

Ana Baniciu și Raluk, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Daniela Crudu alături de Vica Blochina sunt concurenții "Asia Express" care au o șansă reală la câștig, fiind cei care se vor întrece în cea mai aprigă luptă de până acum.

Momentul adevărului. Concurenţii şi jocurile din Thailanda. Cruduţa-i cea mai tare: "Nu sunt eu bună la suflat?!&qu... Pedeapsa lui Liviu şi Andrei, motiv de amuzament pentru toţi: "Mai penibil de atât nu ne-am simţit niciodată"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x