Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Sacrificii mari la Asia Express! Daniela Crudu şi-a dat rimelul de firmă pentru o pălărie vietnameză!

În prima ediție a celui mai dur show de televiziune, concurenții au luat contact cu primele probe din concurs. În "Drumul Dragonului", fiecare concurent a trebuit să facă rost de o pălărie conică de la localnicii din Vietnam. A fost sarcină primită chiar de la Gina Pistol. 

În prima ediție a celui mai dur show de televiziune, "Asia Express", concurenții au luat contact cu primele probe din concurs. În "Drumul Dragonului", fiecare concurent a trebuit să facă rost de o pălărie conică de la localnicii din Vietnam. A fost sarcină primită chiar de la Gina Pistol.

Și ce să vezi? Rugămințile in-au funcționat de fiecare dată, mai ales că în Vietnam, prima destinație în care au poposit vedetele, oamenii nu prea știu nici engleză și nici limbaj non-verbal.

Așa se face că Daniela Crudu s-a văzut nevoită să facă un gest mare! Mare, căci știm cât iubește ea astfel de obiecte. Pentru a duce la bun sfârșit sarcina primită, Cruduța a renunțat la rimelul său de firmă pentru a face rost de pălăria vietnameză.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciusunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Călătoria lor prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, cu doar un euro pe zi, poate fi urmărită în fiecare luni şi marţi de la ora 20, pe Antena 1.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video