Antena Căutare

S-au încins spiritele la Asia Express 2! Cocuța, către Șerban Copoț: "Da ce ați sărit, mă, toți pe mine?"

Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț au primit că misiune de la Gina Pistol să-și caute cazare împreună. De clasamentul obținut de Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț, în urma jocului, va depinde soarta în cursă a colegilor de echipă.

Provocare imensă pentru cinci dintre concurenți! A găsi o cazare pentru toți 5, pare o misiune imposibilă! Tensiunea ajunge la cote maxime, iar concurenții au ajuns să se certe: "Da ce ați sărit, mă, toți pe mine?"

Gina îi anunță pe Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț că trebuie să își găsească cazare împreună. Asta înseamnă că până mâine, cei 5 au nevoie de un acoperiș deasupra capului, care să le mulțumească toate gusturile, dar au nevoie și de o persoană care să îi primească pe toți împreună.

O misiune dificilă având în vedere că localnicii nu stau atât de bine cu amabilitate, dar nici cu condițiile decente de cazare.

Proba a început tensionat, căci de la o sugestie de-a Cocuței de a încerca lsă se cazeze a templu, toți colegii i-au sărit în cap: "Da ce-ați sărit, mă, toți pe mine?"

CRBL: "Așa e cu grupul, unii vor, unii nu vor!"

Scandal pe spălatul sariurilor la Asia Express! Ana Morodan, către Cocuța: "Du-te, făi, d-aici! Aia e a mea!"... Momente de panică la Asia Express! După dureri chinuitoare, Oase a ajuns de urgență la spital: "M-au luat transpira...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x