Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Ca la Chefi la cuțite! Sorin Bontea a făcut instrucție în bucătărie cu Răzvan Fodor: „Hai, o sută de marafeți din ăștia! Mai repede!”

În Taichung, concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express trebuie să demonstreze că sunt afaceriști buni. Vedetele vor primi niște bani, pe care apoi trebuie să-i investească așa cum vor ei, astfel încât să obțină un profit cât mai mare! 

Odată ajunși la steagul Asia Express, concurenții din sezonul 3 află că taiwanezii se pricep de minune la făcut afaceri, lucru pe care trebuie să-l demonstreze și ei!

Echipele care câștigă sume mari de bani au mai multe șanse de-a câștiga jocul de amuletă! Echipa cu cel mai mic profit nu se va valifica la jocul de amuletă, așa că miza este uriașă!

citește și: Concurenții de la Asia Express au ajuns iar la munca de jos! Adda și Cătălin, ceartă de zile mari: „Măcar taci din gură, atâta te rog”

Concurenții au libertatea de a-și alege orice afacere își doresc, dar exisăt și o condiție: echipele trebuie să ajungă la Gina Pistol până la ora stabilită!

Ca la Chefi la cuțite! Sorin Bontea a făcut instrucție în bucătărie cu Răzvan Fodor: „Hai, o sută de marafeți din ăștia! Mai repede!”

Chef Sorin Bontea a gătit în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Ștefania a ales să facă o afacere cu gofre, ajutată fiind de Speak la partea de vânzări! Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț și-au pus toți banii pe o afacere cu make-up, în timp ce Sorin Bontea a preferat să facă ceea ce știe el cel mai bine: să gătească!

citește și: Om la pământ! Alexandru Abagiu, căzătură dureroasă la Asia Express! „Am aterizat ca o balenă eșuată în intersecție”

Adda și Cătălin au decis că cea mai bună afacere a momentului este să ofere servicii de curățenie!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să afli mai multe despre ce trebuie să facă echipele rămase în competiție!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video