Ca la Chefi la cuțite! Sorin Bontea a făcut instrucție în bucătărie cu Răzvan Fodor: „Hai, o sută de marafeți din ăștia! Mai repede!”

În Taichung, concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express trebuie să demonstreze că sunt afaceriști buni. Vedetele vor primi niște bani, pe care apoi trebuie să-i investească așa cum vor ei, astfel încât să obțină un profit cât mai mare! 

Odată ajunși la steagul Asia Express, concurenții din sezonul 3 află că taiwanezii se pricep de minune la făcut afaceri, lucru pe care trebuie să-l demonstreze și ei!

Echipele care câștigă sume mari de bani au mai multe șanse de-a câștiga jocul de amuletă! Echipa cu cel mai mic profit nu se va valifica la jocul de amuletă, așa că miza este uriașă!

citește și: Concurenții de la Asia Express au ajuns iar la munca de jos! Adda și Cătălin, ceartă de zile mari: „Măcar taci din gură, atâta te rog”

Concurenții au libertatea de a-și alege orice afacere își doresc, dar exisăt și o condiție: echipele trebuie să ajungă la Gina Pistol până la ora stabilită!

Ca la Chefi la cuțite! Sorin Bontea a făcut instrucție în bucătărie cu Răzvan Fodor: „Hai, o sută de marafeți din ăștia! Mai repede!”

Sorin Bontea, gătind în Taiwan, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Chef Sorin Bontea a gătit în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Ștefania a ales să facă o afacere cu gofre, ajutată fiind de Speak la partea de vânzări! Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț și-au pus toți banii pe o afacere cu make-up, în timp ce Sorin Bontea a preferat să facă ceea ce știe el cel mai bine: să gătească!

citește și: Om la pământ! Alexandru Abagiu, căzătură dureroasă la Asia Express! „Am aterizat ca o balenă eșuată în intersecție”

Adda și Cătălin au decis că cea mai bună afacere a momentului este să ofere servicii de curățenie!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să afli mai multe despre ce trebuie să facă echipele rămase în competiție!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Ultimele știri