Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Concurenții de la Asia Express au ajuns iar la munca de jos! Adda și Cătălin, ceartă de zile mari: „Măcar taci din gură, atâta te rog”

Patru echipe din sezonul 3 al emisiunii Asia Express se luptă în cursa pentru ultima șansă, ce le poate asigura un loc în marea finală!

De data aceasta, după ce au căutat monede prin fortul olandez și după ce au făcut autostopul, vedetele au ajuns în fața unei noi provocări din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

citește și: Ce actori buni! Speak și Ștefania au speriat șoferii din Taiwan, la Asia Express! „Nu au cum să lase niște ologi așa”

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele ce se luptă acum pentru un loc în marea finală, așa că orice probă trebuie executată corect și rapid!

Concurenții de la Asia Express au ajuns iar la munca de jos! Adda și Cătălin, ceartă de zile mari: „Măcar taci din gură, atâta te rog”

Concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express trebuie să care sare

Unul dintre acestea se întâmplă la Muzeul de Sare din Tainan, unde există numeroase piramide din sare.

citește și: Comoara ascunsă în fortul olandez a dat emoții uriașe concurenților de la Asia Express! „Am plecat la verificat găurici”

De data aceasta, concurenții vor fi nevoiți să învețe cum se culege sarea, să adune o cantitate de 40 de kilograme și s-o care într-un punct bine stabilit de Gina Pistol.

Din nou, Adda și Cătălin au părut că se ceartă din cauza emoțiilor!

„Măcar taci din gură, atâta te rog”, a zis Cătălin soției sale, Adda.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să afli mai multe despre ce trebuie să facă echipele rămase în competiție!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video