Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Ce fac câştigătorii Asia Express cu marele premiu! Răzvan Fodor: „Dacă vine timp de pace”

În cadrul emisiunii Showbiz Report, Răzvan Fodor a dezvăluit ce va face cu premiul câștigat la Asia Express, sezonul 3!

Răzvan Fodor a câștigat alături de Sorin Bontea sezonul 3 al emisiunii Asia Express. După zeci de ediții spectaculoase și misiuni prin Filipine și Taiwan, cei doi au pus mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Prin intermediul unui apel video, Răzvan Fodor a dezvăluit detalii incredibile din aventura trăită la Asia Express, dar și ce planuri au cu premiul.

citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată după ce a câștigat trofeul Asia Express! „Ce s-a întâmplat după e cu totul altă poveste!”

„Dacă vine timp de pace, plec în vacanţă!”, a dezvăluit Răzvan Fodor, în timpul emisiunii.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars, cu Andrei Ștefanescu, pentru a afla ce fac câştigătorii Asia Express cu marele premiu, în valoare de 30.000 de euro!

Ce fac câştigătorii Asia Express cu marele premiu! Răzvan Fodor: „Dacă vine timp de pace”

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în Asia Express (sezonul 3)

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan.

La capătul Drumului Comorilor este premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Telespectatorii au savurat o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei au tins cote maxime.

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3, iar aceea este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express. La final, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video