Antena Căutare

Soțul Addei, mesaj neașteptat pentru fani! Ce a dezvăluit, imediat după Asia Express: „Aici se termină povestea noastră”

Una dintre cele mai controversate echipe din sezonul 3 Asia Express a fost cea formată din Adda și soțul său, Cătălin Rizea. Ce a dezvăluit concurentul, la scurt timp după finală?

Soțul Addei, mesaj neașteptat pentru fani! Ce a dezvăluit, imediat după Asia Express: „Aici se termină povestea noastră”
Adda și soțul său, Cătălin, la Asia Express

Cei doi și-au impresioant fanii prin faptul că au reușit să ajungă atât de aproape de marea finală Asia Express, sezon 3. Chiar dacă nu au terminat Drumul Comorilor, cei doi au dat dovadă de mult fairplay și au transmis mesaje de felicitare celor doi învingători, Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

citește și: Se despart sau rămân împreună? Adda și Cătălin, dezvăluirea momentului după ce au părăsit Asia Express: „M-am schimbat”

„Ma bucur mult pentru voi! Va pup si va respect! ❤️”, a scris Cătălin pe pagina sa de Facebook, în dreptul unei fotografii în care apare alături de echipa învingătoare de la Asia Express, sezonul 3.

Adda și Cătălin au reușit să ajungă în atenția fanilor emisiunii Asia Express datorită modului lor pătimaș de-a trăi fiecare misiune. Chiar și în momentele în care Adda s-a enervat cumplit, Cătălin și-a păstrat răbdarea și a reacționat mereu extrem de calm.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp după terminarea emisiunii Asia Express sezonul 3, Cătălin Rizea, soțul Addei, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care dezvăluie faptul că a slăbit enorm după toată această experiență.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Ce reacție a avut concurentul după aventura trăită la Asia Express, la scurt timp după eliminarea din competiție?

„Aici se termina povestea noastra din Asia Express. Cu bune, cu rele, dar cu multa dragoste, familia dinamită a reusit sa ajunga pana in ultima etapa. Le multumesc mult celor care au fost si sunt in continuare alaturi de noi. Va multumesc si voua, celor care ati facut ca acest show sa fie atat de intens si de frumos! Va multumim din ❤️”

Energie nucleară! România, îmbogățită! Reactoarele 3 și 4 au pornit în forță, cu efect în toată țara! Nu la Cernavodă, c... Oops, detaliul fierbinte pe care doar Speak îl știe! Ce nu s-a văzut, până acum, în pozele Ștefaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x