Antena Căutare

Ștefania, criză de nervi, în „Asia Express”, sezonul 3! Cum a supărat-o Speak. „Stai, bebe, stai! Nu înțeleg de ce te comporți cu mine urât!” – VIDEO

Ștefania a făcut o criză de nervi, în ediția „Asia Express”, sezonul 3, difuzată în cea de-a doua zi de Paște, pe 20 aprilie. Speak a reușit să o supere, fără să înțeleagă imediat de ce.

Ștefania a făcut o criză de nervi când a ajuns în timp ce ea și Speak, la fel ca și celelalte echipe, s-au chinuit extrem de mult să își găsească cazare.

„Mi-e greu să cred, bă, că nu ne înțeleg! Oriunde pe planeta asta, ouml înțelege ce înseamnă Google Translate, Google Map”, a izbucnit Ștefania.

„Am căutat cazare extrem de mult. Ca niciodată, n-am avut absolut deloc noroc la cazare!”, a explicat ea.

Apoi, din cauza stresului și oboselii, s-a supărat și pe Speak, care, nu în urmă cu mult timp, a surprins-o cu o cerere în căsătorie inedită.

„Stai, bebe, stai! Nu înțeleg de ce te comporți cu mine urât!”, i-a spus Ștefania lui Speak, care nu a înțeles cu ce a greșit.

Ștefania s-a fotografiat aproape goală, în dormitor! Cât de sexi este viitoarea soție a lui Speak! Atenție, imagini extrem de fierbinți! FOTO

Găsirea unui loc de dormit în toiul nopții s-a dovedit una dintre cele mai grele misiuni de până acum, cu zeci de refuzuri și uși trântite, dar și cu surprize uriașe, pentru concurenții rămași în „Asia Express”, sezonul 3.

„Doamne Iisuse! Vreau să dorm și să mănânc!”, a spus și Adda, care a suferit de foame. Soțul ei, Cătălin Rizea, s-a gândit la ce ar vrea să mănânce odată ajuns acasă – sarmale și salată de boeuf.

Finala „Asia Express”, sezonul 3, se apropie!

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania își folosesc ultimele și cele mai importante reusurse în călătoria lor pe Drumul Comorilor.

Cele trei echipe luptă ca să ajungă în Taipei, oraș în care se va desfășura marea finală. Câștigătorii „Asia Express”, sezonul 3, sunt tot mai aproape de marele premiu. Cine vor fi aceștia veți afla curând, după marea finală, la Antena 1.

Concurenții din Asia Express nevoiți să mănânce stinky tofu, mâncarea preferată a taiwanezilor. Asia Express a fost lide... „Nu poate să îmi dea dreptate! E prea bine pe corp ca să poată face asta!”. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, ceartă, l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x