Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Asia Express

LUNI, MARTI | ORA 20.30

Top trei momente cu CRBL și Oase în Asia Express! Au băut urină de vacă, dar au avut și un noroc uriaș. „Să mă bată mama! N-ai cum să faci asta” - Video

CRBL și Oase au câștigat Asia Express, sezonul 2, după numeroase momente amuzante și provocări inedite. Pe Drumul Elefantului, coechipierii, buni prieteni, au băut urină de vacă, au avut norocul de a fi cazați de un milionar din India, dar au avut și un ghinion teribil, după ce Oase a fost accidentat cu un tuk tuk de Ana Morodan.

CRBL și Oase au câștigat Asia Express, sezonul 2, după numeroase momente amuzante și provocări inedite. Pe Drumul Elefantului, coechipierii, buni prieteni, au băut urină de vacă, au avut norocul de a fi cazați de un milionar din India, dar au avut și un ghinion teribil, după ce Oase a fost accidentat cu un tuk tuk de Ana Morodan.

Iată câteva dintre cele mai îndrăgite momente cu CRBL și Oase în Asia Express:

CRBL și Oase, la provocarea de a bea urină de vacă. „Să mă bată mama! N-ai cum să faci asta”

Într-unul dintre cele mai îndrăgite momente cu CRBL și Oase din Asia Express, cei doi coechipieri s-au găsit față în față cu o provocare de zile mari – aceea de a bea urină de vacă.

Conform medicine ayurvedice din India, urina de vacă este foarte sănătoasă și se folosește ca medicament în multe tratamente. Concurenții au fost nevoiți să bea o sticluță cu urină de vacă, pentru a putea continua competiția.

„Hai la masa aia, să mă bată mama! N-ai cum să faci asta”, au spus CRBL și Oase.

„Puțea – era Joiana în dreapta și Georgeta în stânga…”, s-a plâns CRBL, după care l-a îndemnat pe Oase să se țină de nas ca să poată bea urina de vacă.

Cei doi „s-au înțeles” să bea urina de vacă simultan, dar fiecare dintre ei a așteptat să bea celălalt.

După ce a băut primul urină de vacă, Oase l-a înjurat pe CRBL. „Nu pot să cred că am băut urină de vacă și vă jur că este prima și ultima oară în viața mea”, a spus Oase.

CRBL și Oase s-au cazat la un milionar și au primit o binecuvântare, dar fără folos

CRBL și Oase au ajuns să se cazeze la un milionar, în aventura lor din Asia Express. Milionarul i-a invitat la bere pe cei doi concurenți, dar a avut și o surpriză pentru ei – i-a invitat să viziteze o biserică, noaptea, deși ei voiau să ajungă la culcare.

„El voia să vadă toată lumea că e cu europenii, iar iar noi voiam să vadă toată lumea că suntem cu șeriful”, a spus CRBL.

„Orice clădire era marcată de el şi de neamul lui. Tot ce vedeai în jur purta marca lui. Avea cheia şi de la biserică”, au comentat CRBL și Oase.

Ajunși la o biserică luminată, CRBL și Oase au primit și o binecuvântare. „Apreciem că ați venit până aici. Vreau să vă binecuvântez. Să nu aveți probleme de sănătate. Limba este greu de înțeles aici. Să nu vă gândiți că în IOndia toată lumea e la fel. Fiecare stat din India este diferit”, le-a spus „șeful bisericii”.

Însă, binecuvântarea nu prea a funcționat pentru CRBL și Oase.

Oase, accidentat de Ana Morodan

CRBL și Oase au avut și un ghinion teribil în Asia Express. Într-un joc pentru o amulet, Oase a fost accidentat cu un tuk tuk de Ana Morodan.

Concurenții au trebuit să transporte bidoane cu ajutorul unui tuk tuk. Oase s-a dezechilibrat, a căzut și tuk tuk-ul condus de Ana Morodan a trecut peste el.

Accidentat, Oase a impresionat cu simțul umorului, întrucât a făcut glume, deși piciorul lovit îl durea. Oase a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acela a fost și momentul în care cei doi s-au gândit că nu mai au șanse să câștige Asia Express.

„Drumul meu spre casă începe să se întrevadă”, a spus CRBL, cu gândul la sănătatea partenerului său de competiție, dar și la viitorul lor în concurs.

CRBL și Oase au câștigat Asia Express, sezonul 2. Pe ultima sută de metri, în finala Asia Express, sezonul 2, Oase și CRBL au dovedit că merită locul 1 în competiție, după ce au trecut cu brio printr-un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Mumbaiului, punctul final al jocului.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro