Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Vedetele din „Asia Express”, sezonul 3, ospătari de ocazie, pe „Drumul Comorilor”! „Eu chiar am fost chelner la viața mea, așa că mă pricep” – VIDEO

Vedetele din „Asia Express”, sezonul 3, s-au transformat în ospătari de ocazie, în cea de-a 14-a ediție a emisiunii, pe „Drumul Comorilor”. Un concurent a dezvăluit că a fost chelner și a demonstrat creativitate în rezolvarea probei, alături de coechipiera lui.

Cele șapte echipe rămase în cursă pe „Drumul Comorilor” au fost nevoite să aranjeze mese pentru mai mulți localnici, după un model dat de Gina Pistol.

„Nu m-am panicat absolut deloc, pentru că am fost ospătar la viața mea și știu să aranjez masa”, a spus Radu Vlăduț, care a făcut echipă cu Alina Ceușan.

Florin Ristei a reușit să o scoată din sărite pe Lia Bugnar, în „Asia Express”, sezonul 3! „I-a luat Dumnezeu mințile, în cârdășie cu Carmen Grebenișan!” VIDEO

Florin Ristei a descoperit încă o diferență între el și Carmen Grebenișan – ea nu stă să le explice oamenilor ce are de făcut, ci trece pur și simplu la treabă.

„Îmi e și mie jenă, dar mă gândesc că cu jena aia mor de foame!”, a spus Carmen Grebenișan, în apărarea ei.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video