Asia Express

LUNI ȘI MARȚI - 20.00

Următoarea provocare Asia Expres: autostopul pe 150 de km. Destinația, o piață mare cât Indochina

 
+2 click pentru
galerie

În a doua ediție Asia Express, cursa a început cu o probă foarte dificilă. Vedetele trebuiau să facă autostopul pe o distanță de 150 de kilometri pentru a ajunge la Piața Tambac. S-au lovit de alte mici provocări în drumul lor către market.

„Piața Tambac este mare cât Indochina”, așa spune Marius Damian. Concurenții au simțit-o pe pielea lor. Vedetele trebuie să găsească trei ingrediente ascunse prin tarabe. Apoi vor trebui să meargă la cumpărături pentru alte ingrediente. Pare ușor? 

De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

               Asia Express a fost călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care i-au acceptat provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul a oferit  aventură pură. 14 vedete au parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reușesc să doarmă sunt lucruri care depind numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor. Cum s-au descurcat și prin câte au trecut, telespectatorii vor vedea astãzi, de la ora 20.00, la Antena 1. Show-ul urmează să fie difuzat în fiecare luni și marți de la ora 20.00.

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe