Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Asia Express

LUNI, MARTI | ORA 20.30

3 lucruri pe care nu trebuie să le ratezi atunci când ajungi în Laos

Laos a devenit o destinație exotică preferată de tot mai mulți turiști. 14 vedete o vor descoperi în cadrul formatului Asia Express. Veți vedea totul din primăvara anului 2018.

Laos a devenit o destinație exotică preferată de tot mai mulți turiști. 14 vedete o vor descoperi în cadrul formatului Asia Express. Veți vedea totul din primăvara anului 2018.

Nu rata aceste activități în Laos:

Explorează adăposturile anti-bombardament din peșterile Vieng Xai

Vieng Xai este unul dintre cele mai importante situri din Laos, din punct de vedere istoric. În timpul războiului din Vietnam, 20000 de oameni au trăit aici pentru a scăpa de bombardamente. Ei au construit spitale, magazine și chiar un teatru în această rețea alcătuită din 450 de peșteri. Ai ocazia să explorezi locul în care mii de oameni au încercat să își apere viețile.

Plimbă-te prin satele Katang

În satele Katang, se ajunge prin zona protejată Dong Phu Vieng. După o zi de plimbare prin pădurea sfântă, poți stă la sătenii din Katang, experimentând astfel un mod de viață constrastant cu felul în care trăiește restul populației țării. Vei descoperi cu siguranță o altă lume.

Mergi cu caiacul până la cele 4000 de insule

Si Phan Don este un arhipeleag al râului Mekong, unde vei găsi 4000 de insule perfecte pentru relaxare și liniște. Excursia durează de la câteva ore până la câteva zile, oferindu-ți șansa de a vedea specia de delfini aflată pe cale de dispariție, Irrawaddy.

Sursa: tuktuk.ro

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro