Live acumAntitalent (r)
Prime Time 20:00iUmor

Mamă, la un pas să-și sufoce copilul, în timp ce dansa! Imaginile au ajuns pe Internet (VIDEO)

Mamă, la un pas să-și sufoce copilul cu propriul trup, în timp ce dansa! Imaginile au ajuns pe Internet

Baiat calcat

Mamă, la un pas să-și sufoce copilul cu propriul trup, în timp ce dansa! Imaginile au ajuns pe Internet. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Departamentul de Poliție din Corpus Cristi, Texas, o caută pe o femeie și apelează la public pentru a o identifica. Într-un video care circulă pe Internet, se poate vedea o femeie dansând și apăsându-și trupul pe trupul mic al unui copil de trei ani, în timp ce cântă muzica. În imagini, se poate vedea cum fetiția încearcă să se opună și la un moment dat pare că rămâne fără aer. Se îneacă, tușește, dar femeia nu se oprește din dansul stupid.

La un moment dat, pare că se aude un strigăt din gura fetiței: ”mami!”. Femiea nu s-a oprit și chiar și-a pus piciorul peste fața copilului.

Poliția a scris:

„Acest videoclip a apărut într-un grup închis local pe rețelele de socializare, dar nu suntem siguri dacă acest videoclip este din orașul Corpus Christi, Texas. „Am blurat imaginea copilului minor pentru protecția sa. Dacă cineva are informații despre identitatea sau unde se află femeia din acest videoclip, vă rugăm să sunați imediat la 911. ”În comentariile videoclipului, poliția a postat o imagine a unui tatuaj pe glezna femeii, care pare a fi o coroană.

Poliția speră să găsească cât mai repede femeia și să o tragă la răspundere pentru faptele sale de abuz asupra minorului.

Vezi imaginile video AICI!