Antena Căutare

Super Neatza, 9 octombrie 2022. Cum faci bucătăria „lună” cu Cif, după o rețetă delicioasă de orez cu arahide

În ediția de Super Neatză din data de 9 octombrie, Cuza și Ilona Brezoianu au avut invitată o food bloggeriță, care le-a arătat cum se poate transforma o rețetă banală de orez în ceva inedit. Pentru „dezastrul” de după, Cif vine în ajutor!

colaj foto cu momente din super neatza Galerie
Super Neatza, 9 octombrie 2022. Cum faci bucătăria „lună” cu Cif, după o rețetă delicioasă de orez cu arahide | Captură Video Antena 1

În ediția de duminică, 9 octombrie, în platoul Super Neatza a pășit Cezara Munteanu, food blooger, care a pregătit o rețetă specială de orez cu arahide. Simplu de făcut și extrem de delicioasă în același timp, spune ea.

Momentul culinar a fost sponsorizat de Cif, care le demonstrează bucătarilor de pretutindeni că nu trebuie să se mai teamă de „haosul” creat după gătit.

Cum faci bucătăria „lună” cu Cif, după o rețetă delicioasă de orez cu arahide

Cu produsele lor drept aliați de nădejde, oricine poate deveni un „bucătar fără urme”, mai ales că Cif pentru Bucătărie este special destinat suprafețelor greu de curățat.

„Vreau să vă dau o idee, cum să transformați orezul într-o garnitură inedită. Eu am traume cu pilaful, din copilărie. Nu îmi place absolut deloc. Azi vin la voi cu o idee de orez cu unt de arahide. E foarte simplu de făcut”, a spus Cezara Munteanu.

Citește și: Super Neatza, 6 octombrie 2022. Oricine poate fi bucătar „fără urme” cu ajutorul lui Cif pentru curățare Bucătărie

Pe lângă Cif, ajutoare de nădejde în bucătărie au fost și Cuza și Ilona Brezoianu, care au asistat la prepararea produsului, dar au participat ulterior și la plating, practică de decorare ce oferă o notă estetică farfuriei.

Rețeta este simplă: orezului i se adaugă ceapă, morcov, sos de soia, unt de arahide și arahide separate și sare pentru gust. Pentru această rețeță s-a folosit orez brun, însă orice alt orez funcționează la fel de bine. Trebuie doar să știi cum se gătește cel mai bine.

„Orezul nu este complicat de gătit. La o cană de orez eu de obicei pun 2 căni de apă, să nu fie prea moale”, a completat invitata.

Cif are ingrediente ce provin din surse naturale, pentru siguranța cumpărătorilor

Cuza a și gustat la final, iar verdictul a fost: delicios! De la bucătăria de vară, au trecut apoi la cea din interior, unde Diana Munteanu si Cătălin Rizea curățau după ce au preparat o musaca.

„Haideți să reinventăm gătitul. Oricine poate fi un bucătar fără urme, pentru că avem Cif”, a spus Diana Munteanu.

Cătălin Rizea a explicat că dorește să facă bucătăria „lună”, pentru ca chef Nicolai Tand să nici nu își dea seama că a fost folosită. Totodată, el a explicat că ingredientele din Cif provin din surse naturale și produsele firmei pot fi folosite și fără mănuși de protecție, pe orice tip de suprafețe.

„Nu am mănuși în mâini, pentru că Cif este făcut doar cu ingrediente din surse naturale și asta îmi permite să fac ce vreau cu el în bucătărie”, a completat el.

„Puteți să gătiți relaxați pentru că după puteți să curățați foarte lejer. Vă ajută să faceți bucătăria ca și nouă”, a adăugat și Diana Munteanu.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x