Căutare Live

Andreea Mantea a făcut o nouă eliminare: ”Abia acum am realizat că nu aș putea trăi lângă el”

Se strâng rândurile la „Burlăciţa”, incendiarul reality-show difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, ceremonia trandafirului aducând aseară o nouă eliminare.

Se strâng rândurile la „Burlăciţa”, incendiarul reality-show difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, ceremonia trandafirului aducând aseară o nouă eliminare.

Pentru stripperul Sorin Dumitraş, Andreea Mantea nu a avut niciun trandafir, parcursul său în show încheindu-se ieri.

„Pentru 90% din femeile care ne urmăresc, el ar părea bărbatul perfect. Dar asta nu înseamnă că îmi provoacă neapărat mândrie. N-aş putea să stau liniştită la gândul că iese pe uşa mergând spre muncă, iar acolo e în braţele alteia. Femeia pe care el o mângâie şi o seduce înţelege cam aceleaşi lucruri pe care le înţeleg şi eu – că el este îndrăgostit de ea. Nu este greşeala lui, este greşeala mea, pentru că abia acum am realizat că nu aş putea trăi lângă el. Merită un om mai puţin gelos!”, a declarat Andreea.


Cei doi s-au despărţit promiţându-şi că vor rămâne prieteni: „Îmi placi foarte mult fizic, îmi place foarte mult faptul că eşti un băiat sensibil, că încă te gândeşti la copilărie şi la lucruri frumoase legate de perioada asta, că te gândeşti la o familie, doar că eu nu sunt persoana potrivită pentru tine. Crede-mă că îţi vei găsi persoana potrivită!”, i-a spus burlăciţa, iar Sorin i-a mărturisit că îi doreşte tot binele din lume: „Tot ce vreau e ca tu să iei decizia potrivită pentru tine!”


Pe mai departe, patru semifinalişti pornesc alături de senzuala burlăciţă în aventura vieţii lor. Andreea a decis să meargă acasă la fiecare dintre ei, pentru a le cunoaşte familia şi prietenii şi pentru a se convinge, o dată în plus, că pot forma un cuplu.

Cine va reuşi să o convingă că merită un loc în marea finală a show-ului, difuzată pe 21 august, la Antena 1, rămâne de văzut joia viitoare, de la 20:30, în cadrul semifinalei „Burlăciţa”, de la Antena 1. Pe Andreea Mantea, telespectatorii o pot urmări şi la Antena Stars, de duminică până joi, de la 21:30, în cadrul reality-ului „Petrecerea burlăciţelor”.

Romantismul a atins cote maxime: Atingeri pasionale și complimente pe bandă rulantă între Andreea și Cristi!... Momente NEDIFUZATE la televizor! Nu rata discuţii aprinse şi imagini inedite din "Burlăciţa", doar pe Antena P...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Ultimele știri
x