Antena Căutare

Andreea Mantea la „Burlăciţa”: „Orice bărbat înşală”

Andreea Manta este burlăciţa care a acceptat provocarea de a-şi găsi jumătatea în cadrul celui mai incitant reality show al momentului, „Burlaciţa”, difuzat de Antena 1 în fiecare joi, de la 20:30.

Andreea Manta este burlăciţa care a acceptat provocarea de a-şi găsi jumătatea în cadrul celui mai incitant reality show al momentului, „Burlaciţa”, difuzat de Antena 1 în fiecare joi, de la 20:30.

Aflată în Las Vegas, Andreea îşi invită pretendenţii la cele mai inedite şi romantice întâlniri, ca să-i cunoască mai bine pe cei 11 cavaleri rămaşi în cursa pentru inima burlăciţei. Adrenalină, curaj şi momente romantice sunt ingredientele care vor condimenta una dintre întâlnirile Andreei cu Valentin: „El este cel mai matur dintre toţi, are 38 de ani şi abia aştept să-i cunosc povestea. L-am invitat la un single date cu balonul deasupra Vegasului, pentru că îmi dă posibilitatea să-l cunosc mai bine”, mărturiseşte burlăciţa.

Pe parcursul întâlnirii, Valentin a povestit detaliile vieţii sale intime, punctând faptul că nu şi-a înşelat niciodată partenerele, moment în care Andreea a ripostat: „Orice bărbat înşală! Este ok, pot să vorbesc despre asta, eu şi infidelitatea suntem prietene, pentru că am fost înşelată, am iertat, nu de fiecare dată, dar am făcut-o. Atunci când iubeşti cu adevărat, poţi să ierţi”, povesteşte burlaciţa.

Valentin nu a fost de acord cu ideea Andreei şi a contrazis-o. Întreaga discuţie va putea fi urmărită la „Burlăciţa” joi, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla de ce Andreea a declarat la sfârşitul întâlnirii cu Valentin că el pare genul care să nu pună preţ pe relaţia pe care o are, ba chiar că este uşor viclean.

Skydiving la „Burlăciţa”. Andreea Mantea şi-a făcut curaj şi a plutit în aer... Burlăcița, în lacrimi! Regretă ea alegerea făcută la ceremonia trandafirului?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x