Antena Căutare

Burlacul 10 iunie 2021. Pe ritmuri orientale, îmbrăcate în costume de bellydance, fetele l-au fermecat pe Andi cu mișcări senzuale

În episodul 14 din sezonul 6 al show-ului matrimonial Burlacul, concurentele au decis să îi facă o surpriză lui Andi Constantin și au apărut în costume de bellydance. Ce a urmat l-a surprins pe burlac.

Cele 6 fete rămase în competiție au decis să facă un show de zile mari și au îmbrăcat costume de bellydance, fiind pregătite să se întreacă în mișcări senzuale pentru a-l cuceri pe Andi.

După ce Malinka i-a făcut deja burlacului un cadou, învățând împreună un dans cu o coregrafie special, a sosit timpul ca si celelalte concurente să îl surprindă dansând. Petrecerea cu tematică turcească a continuat după ce fetele au aflat că în camera le aștepta câte un costum de bellydance.

“Haideți să vedem ce ne-așteaptă în camera!”, a spus Oana entuziasmată.

Fetele au fost extrem de încântate să vadă ce surpriză le aștepta în camera, pe paturi. Singura îngrijorată de felul în care va arăta în acel costum turcesc a fost Oana, care a mărturisit că a luat mai multe kilograme de când se află în Turcia și că abia așteaptă să slăbească.

Petrecerea cu tematică orientală care le-a animat pe fete

Costumele tradiționale, muzica turcească și aranjamentele din curte au oferit cadrul ideal pentru ca fetele să petreacă o noapte de neuitat alături de Andi Constantin.

Citește și: Burlacul 3 iunie 2021. Fetele, front comun împotriva Anei Bene. Concurenta a vrut să plece din cauza tensiunilor

“Au stat ceva timp până s-au făcut gata, dar a meritat așteptarea. Din film erau”, a spus burlacul imediat ce fetele și-au făcut intrarea dansând pe ritmuri orientale.

Cu mișcări lascive și unduitoare, fetele și-au arătat skill-urile de dans, distrându-se extraordinar de mult. Concurentele au primit o oră de petrecere alături de burlac. Cei 7 au închinat un pahar și Andi s-a așezat lângă Alexandra.

“Dacă vreți ceva în viață, să luați”, le-a spus Alexandra fetelor, râzând. Concurenta l-a ademenit pe burlac lângă ea și apoi a început să îi danseze arătându-I cât de bine se distrează.

Alexandra i-a mărturisit lui Andi Constantin că și-a droit să ia lecții de bellydance încă de când era mică.

La petrecerea tematică pregătită de burlac, fetele s-au distrat de minune, au fumat narghilea, au dansat și au arătat că știu mișcări de dansuri orientale. Fetele au profitat de ocazie pentru a se apropia de burlac.

Citește și: Burlacul 3 iunie 2021. Simona Bălăceanu i-a cerut lui Andi Constantin să poarte o discuție între patru ochi

Singura dintre fete care s-a arătat a fi indiferentă și s-a distrat de una singură a fost Simona. Concurenta a abordat o tactică diferită de restul fetelor, ca de obicei. Ea preferat să păstreze distanță față de Andi.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 10 iunie 2021.Simona, la fel de misterioasă ca întotdeauna, s-a retras cu Andi și au făcut ce au simțit. Ce s-a... Burlacul, 10 iunie 2021. Ceremonia trandafirului a mai adus o eliminare. Decizia lui Andi a fost luată cu mult timp înai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x