Antena Căutare

Burlacul, 27 mai 2021. Ce au discutat Andi și Catrina înainte de Ceremonia Trandafirului: "Mă doare să spun lucrul ăsta"

În ediția 12 a emisiunii "Burlacul", Catrina a decis să îl ia pe Andi la o discuție între patru ochi, chiar înainte de Ceremonia Trandafirului.

Andi și Catrina la Ceremonia Trandafirului Galerie
În ediția 12 a emisiunii "Burlacul", Catrina a decis să îl ia pe Andi la o discuție între patru ochi, chiar înainte de Ceremonia Trandafirului. | Antena 1

Înainte de Ceremonia Trandafirului, Catrina a ținut neapărat să aibă o întâlnire cu Andi și să vorbească câteva amănunte importante pentru ea. Se pare că cele două single date-uri și trandafirii salvatori au pus presiune pe fetele din casă.

Citește și: Burlacul 20 mai 2021. Catrina Georgeta, la un pas să renunțe la Andi Constantin: ”Vreau să plec”

Întrebată de Andi despre cum se simte, concurenta i-a spus că nu este prea bine și că nu își găsește locul în competiție.

Despre ce au discutat Andi și Catrina înainte de Ceremonia Trandafirului

Deși a pășit cu emoție și cu zâmbetul pe buze, tânăra și-a pus sufletul pe tavă în fața Burlacului și a vorbit despre colegele sale, dar și despre faptul că nu mai poate face față situației, deși își dorește să meargă mai departe.

"Ce voiam să îți spun eu acum. Eu nu mai pot să duc aici, deși nu îmi doresc să renunț la tine, nu mai pot eu cu mine, mă doare orice gest pe care îl faci cu fetele. Eu am spus că este o competiție și că pot să duc, dar se pare că nu mai pot. Am spus că nicio fată nu este aici pregătită, nu îți este potrivită ție. Am spus-o și în fața lor, și o să repret.", i-a mărturisit Catrina în timp ce îl ținea de mână.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Cum a reacționat Simona Bălăceanu când a văzut-o pe Melissa Azak cu halatul Burlacului: "Mi-a pus capac"

De asemenea, concurenta a mai spus că se simte singură, pentru că fetele au format o anumită alianță, dar și grupulețe, lucru care a făcut-o să se simtă exclusă.

"Mă doare faptul că trebuie să renunț, pentru că nu pot să mai duc aici. Eu nu sunt o persoană rea, în primul rând. Nici nu vreau să fiu rea sau să trădez oamenii.", a mai spus ea, iar reacția Burlacului a fost una pe măsura așteptărilor.

"Pe cine trădezi, dacă nu ai prietene aici?", a fost întrebarea lui.

Catrina i-a cerut să o asculte și să țină cont de lucrurile pe care le spune: "Nu sunt ceea ce arată ele, de fapt, în fața camerelor și în fața ta. Eu am venit să îți spun că plec, nu să îți spun că vreau să plece celelalte fete. Renunț eu. (...) Mă doare să spun lucrul ăsta, dar nu mai pot, înțelegi? Nu pot să duc așa ceva"

Mai mult decât atât, concurenta i-a cerut explicații Burlacului despre motivul pentru care i-a oferti Anei Bene trandafirul salvator. Catrina a mai dezvăluit și faptul că din perspectiva ei Ana o femeie minunată, însă nu este potrivită pentru el.

Și orientarea sexuală a Ornellei a fost adusă în discuție, subiect despre care Andi nu a știut nimic până atunci. Totodată, concurenta a povestit și despre conflictele din casă, în mod special despre părerea Anei Bene în ceea ce privește orientarea sexuală a Ornellei.

"În fața camerei vrea să pară perfectă!", a spus Catrina.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 27 mai 2021. Cum a reacționat Simona Bălăceanu când a văzut-o pe Melissa Azak cu halatul Burlacului: "Mi-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x