Antena Căutare

Burlacul 10 iunie 2021.Andi și Simona s-au purtat ca un cuplu la ședința foto,dar nu au putut evita același subiect care îi macină

În episodul 14 din sezonul 6 al emisiunii Burlacul, Andi a așteptat-o pe frumoasa concurentă pentru o nouă întâlnire în doi.

Simona, îmbrăcată într-o rochie superbă, l-a întâlnit pe Andi Constantin. Timp de trei ore, cei doi au fost la o ședință foto, de cuplu. Burlacul a spus că pozele nu mint și vor scoate la iveală ce se află în spatele zâmbetelor lor.

Simona a acceptat provocarea foarte încântată. Între timp, i-a mărturisit burlacului că a plâns toată ziua și a simțit nevoia să se descarce. Pe Simona a durut-o tot ceea ce i-a zis Andi, dar concurenta a privit toată discuția ca pe o lecție.

“Mă aștept ca la acest date să avem o altfel de discuție decât până acum. Să fie ca o primă întâlnire, de la zero”, a zis Andi la începutul întâlnirii.

“Prima așteptare ar fi ca să nu mai vorbesc despre chestia asta. Cred că am spus toate cuvintele despre acest subiect. Nu mai am ce să mai vorbesc despre asta”, spune Andi.

Cu toate acestea, Simona a ajuns la aceeași discuție și cumva l-a făcut pe Andi să își iasă din stare atunci când au făcut ședința foto.

Simona și Andi, în ipostaze sexy la ședința foto

Simona a explicat că a început să aibă stări apăsătoare atunci când a simțit că îl pierde pe Andi și a crezut că va fi un pic prea târziu să încerce să mai schimbe ceva la ea, fiindu-I teamă ca nu cumva totul să fie deja pierdut.

Concurenta a mărturisit că simte că s-a îndrăgostit de Andi, dar știe că Andi nu ar putea accepta o femeie ca ea, cu un asemenea ego. Ea crede că burlacul nu i-ar acorda timpul și răbdarea necesară ca ea să îi demonstreze ce simte.

“Doar că nu dictează ego-ul ăsta”, încerca Simona să îl convingă pe Andi.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Melissa Azak a avut parte de un single date cu Andi Constantin. Ce doi s-au sărutat pasional

“Tu ai nevoie de un bărbat care să te respecte”, i-a transmis burlacul.

“Jocul ăsta l-am dus la extreme, dar oarecum și tut e jucai un pic, mă tachinai”, a zis Simona.

Fiind conștientă că ar putea pleca acasă la ceremonia trandafirului, Simona i-a spus lui Andi că e conștientă de defectele ei și nu îi poate promite burlacului marea cu sarea.

Andi s-a săturat de aceste discuții și i-a arătat asta Simonei.

“E gata. Cu subiectul ăsta e gata”, a zis burlacul.

Andi Constantin încerca să îi arate Simonei că nu este totul pierdut între ei și că ar putea să șteargă totul cu buretele și să se redescopere, având parte de mai multă disctracție și relaxare la ședința foto.

În timpul ședinței foto, cei doi s-au sărutat și au pozat în ipostaze sexy. Tematica principală a fost ploaia și noaptea.

“Cam pe asta s-a bazat toată interacțiunea din relația noastră, (…) pe atracția fizică”, a mai spus Andi.

“Între fiecare click al camerelor discutam subiectul de aseară”, a mai adăugat burlacul, vizibil deranjat de acea discuție.

Același subiect le-a stricat date-ul

Apoi cei doi au avut o ședință foto incendiară într-un dormitor, iar Simona a purtat o lenjerie foarte sexy.

“Hai să-ți arăt de c ear trebui să te îndrăgostești de mine. Vreau să râdem, vreau să glumim, vreau să orice”, zice Andi.

Ședința foto a scos la iveală chimia dintre cei doi.

“M-am simțit bine, simțeam energia ei. Mi se părea că e în largul ei, dar discuțiile astea au umbrit tot”, a mai completat Andi.

În loc să-și poată aminti de momentele frumoase, Andi simțea că toate discuțiile lor se învârt în cerc.

“Suferință, durere și despărțire”, așa a prevăzut burlacul că se vor întâmpla lucrurile dacă el avea să fie cu o femeie cu un ego ca al Simonei.

Citește și: Burlacul 3 iunie 2021. Ce fată a fost eliminată la Ceremonia Trandafirului din 3 iunie

“O lecție vine de atâtea ori de câte ori trebuie să o înveți tu. Iar eu am învățat lecția asta și nu vreau să o repet”, mai spune Andi.

“Cu o femeie ca tine, nu mă văd și nu vreau”, a spus Andi sigur pe el.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 10 iunie 2021.Reacția concurentelor când au văzut pozele în ipostaze sexy cu Andi și Simona.“L-ai sărutat astăz... Burlacul 10 iunie 2021.Simona a realizat ce se întâmplă și se simte pierdută.Ce crede că are de făcut pentru a nu-l pier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x