Antena Căutare

Burlacul 10 iunie 2021.Simona a realizat ce se întâmplă și se simte pierdută.Ce crede că are de făcut pentru a nu-l pierde pe Andi

În ediția 14 din sezonul 6 a emisiunii Burlacul, după ce Andi i-a explicat că sentimentele contează mai puțin atunci când atitudinea ei este una greșită, Simona a rămas îngândurată.

Simona știe că a greșit atunci când și-a reflctat traumele și frustrările din trecut asupra lui Andi, iar burlacul a sfătuit-o să fie sinceră cu ea și să încerce să fie în primul rând bine cu ea, ca mai apoi să se poată apropia de un bărbat.

“Ce a ținut de mine, eu am făcut. Eu de acum înainte voi fi un simplu observator și dacă vei merita, te voi răsplăti pe măsura eforturilor tale”, i-a mai spus Andi.

Simona a ajuns la capătul răbdării și a izbucnit în plâns pentru că discuția purtată cu Andi încă o afecta.

“În momentul în care mi-a zis ‘sper să-ți găsești calea’, am înțeles”, spune Simona.

Citește și: Burlacul 3 iunie 2021. Simona Bălăceanu i-a cerut lui Andi Constantin să poarte o discuție între patru ochi

Concurenta a mărturisit că a stat și s-a gândit foarte bine la tot ce a discutat cu Andi și ceea ce simte a copleșit-o. Simonei îi era teamă că va pleca acasă fără să fi arătat ce simte.

“Mă mint că e ok”, a mai spus Simona.

Simona a izbucnit în lacrimi

Lacrimile ei s-au oprit abia atunci când a primit un plic de la Andi cu o invitație la o întâlnire. Aceasta ar fi fost pentru ea ocazia perfectă să recâștige ce considera că e pierdut.

Simona s-a aranjat, s-a pregătit pentru date. În același timp, Andi copleșit la rândul său de gânduri, a spus că în mintea lui se dă o luptă între două persoane.

“Am de ales între două persoane și voi merge la single date cu ambele”, a spus Andi, iar unul dintre întâlniri urma să fie cu Simona.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Ce au discutat Andi și Catrina înainte de Ceremonia Trandafirului: "Mă doare să spun lucrul ăsta"

Înainte de a pleca la date, Simona le-a spus fetelor că va prefera să țină totul secret și nu ar vrea să le dezvăluie ce se va întâmpla la întâlnirea cu Andi.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 10 iunie 2021.Andi și Simona s-au purtat ca un cuplu la ședința foto,dar nu au putut evita același subiect care... Burlacul 10 iunie 2021.Simona, la fel de misterioasă ca întotdeauna, s-a retras cu Andi și au făcut ce au simțit. Ce s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x