Antena Căutare

Burlacul, 27 mai 2021. Cum a reacționat Simona Bălăceanu când a văzut-o pe Melissa Azak cu halatul Burlacului: "Mi-a pus capac"

După single date cu Burlacul, Melissa Azak și-a făcut apariția în vila fetelor, unde era așteptată cu nerăbdare de aceastea, însă halatul de pe ea i-a atras atenția Simonei Bălăceanu.

Simona Bălăceanu și Melissa Galerie
După single date cu Burlacul, Melissa Azak și-a făcut apariția în vila fetelor, unde era așteptată cu nerăbdare de aceastea, însă halatul de pe ea i-a atras atenția Simonei Bălăceanu | Antena 1

Melissa Azak s-a întors entuziasmă și extrem de fericită de la single date-ul cu Andi Constantin, unde a avut parte de un sărut pasional, dar și de o surpriză din partea acestuia. Burlacul s-a decis să îi ofere concurentei trandafirul slavator.

Încă de când a intrat în casă, Simona, Alexandra, Ornella și Malinka au întâmpinat-o nerăbătoare să afle ce s-a întâmplat la întâlnirea celor doi. Melissa nu a stat foarte mult pe gânduri și a decis să le povestească că a fost la el acasă.

"Am fost la el acasă și am gătit. Ce am avut în comun, a fost falafel. La început, nu s-au prea legat lucrurile, din cauza gândurilor mele, însă după am avut parte de un sărut plăcut, dar normal.", le-a mărturisit tânăra colegelor sale.

Ce reacție a avut Simona Bălăceanu când a văzut-o pe Melissa Azak cu halatul Burlacului

Deși trandafirul salvator a întors toate privirile concurentelor, Simonei i-a fost atrasă atenția de halatul pe care îl avea Melissa pe ea.

"Mi-a pus capac când a venit Melissa acasă cu halatul. Purta pe ea ceea ce am purtat și eu, când am fost la date-ul cu Andi. Nu știu dacă ăsta este un detaliu la care se aștepta reacția mea, eu gândesc mult. În momentul în care am văzut-o pe Melissa îmbrăcată în halatul lui, nu mi-a picat bine.", a dezvăluit Simona în cadrul testimonialelor.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Melissa Azak a avut parte de un single date cu Andi Constantin. Ce doi s-au sărutat pasional

Deși a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze atunci când Melissa povestea despre date-ul său, în mintea concurentei erau tot felul de gânduri.

De asemenea, Melissa a vorbit și despre cum a ajuns halatul Burlacului pe ea: "A zis să înotăm, mi-am pus costumul, dar a fost prea rece. Și nu am mai intrat. Ne-am oprit pentru că m-am răzgândit. Mă încălzeam cu halatul ăsta. Nu am intrat în piscină, stăteam așa, pur și simplu. A fost destul de rece și, înainte să plec, am vrut să-i înapoiez halatul, dar a zis să îl păstrez. A fost ca un cadou, un cadou cu adevărat."

"Am ajuns acolo răscolită de gândurile mele, dar am primit răspunsuri și mi-am spus că toate se întâmplă cu un motiv. Poate nu este momentul să mă gândesc la așa ceva și mai am multe de învățat despre viață. (...) Și apoi am decis să accept trandafirul. Sunt mândră de mine", a mai adăugat Melissa.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 28 mai 2021. Andi Constantin, despre Simona Bălăceanu și atitudinea ei față de fete

Succesul concurentei nu a picat bine celorlalte concurente, iar seara s-a încheiat într-un mod plăcut pentru Melissa, iar mai puțin plăcut pentru celelalte pretendente la inima Burlacului.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 27 mai 2021. Melissa Azak a avut parte de un single date cu Andi Constantin. Ce doi s-au sărutat pasional... Burlacul, 27 mai 2021. Ce au discutat Andi și Catrina înainte de Ceremonia Trandafirului: "Mă doare să spun lucrul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x