Antena Căutare

Burlacul 10 iunie 2021.Simona, la fel de misterioasă ca întotdeauna, s-a retras cu Andi și au făcut ce au simțit. Ce s-a întâmplat

În episodul 14 din sezonul 6 al emisiunii Burlacul, Simona a stat departe de Andi și a decis să iasă în evidență prin alte metode.

Simona a dansat mai mult singură, fără a încerca să fie în competiție cu celelalte concurente. Bruneta a fumat narghilea, a băut un cocktail și se uita cu indiferență la restul participantelor la petrecerea organizată de Andi.

Văzând că nu reușește să îi atragă atenția lui Andi de la distanță, a decis să facă totuși un pas către Andi. Cu toate acestea, burlacul s-a reîntors la fetele care se arătau cu adevărat interesate de el.

Simona a hotărât să continue să încerce să îi atragă atenția lui Andi și s-a băgat în vorbă cu el, aflând cum se simte la petrecere. Apoi l-a întrebat și dacă mai e supărat pe ea.

“Nu e ca și când ai spart ceva și sunt supărat. (…) Nu e vorba despre asta. Trebuie să realizezi. (…) Sper să îți găsești calea”, i-a spus Andi.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Reacția Alexandrei după ce Ana a obținut un single date. Ce a dezvăluit Melissa despre sentimentele sale

În stilul ei caracteristic, cu un strop de orgoliu și indiferență, Simona a tot încercat să interacționeze cu Andi, dar totul I s-a părut ambiguu burlacului.

Discuția sinceră pe care Simona a avut-o cu Andi

“Fă ce vrei, fă ce simți”, i-a zis Simona, iar Andi a fost surprins și i-a zis concurentei că așteaptă același lucru și din partea ei.

“Nu mai spune că mă rănești rău de tot”, i-a transmis Simona.

“Câtă ambiguitatea să mai poți duce? Trebuie să spui lucrurilor pe nume. (…) Simt că alergăm în cerc fără niciun obiectiv”, a mai zis Andi.

Simona a rămas pe gânduri în urma schimbului de replici, iar burlacul a fost luat cu asalt de celelalte concurente, care erau nerăbdătoare să vorbească mai mult cu el.

Cât timp Andi a fost reținut de celalte concurente, Simona a stat îngândurată pe marginea piscine. Câteva ore mai târziu, ea a dezvăluit ce a înțeles din discuția cu Andi, atunci când burlacul i-a spus că speră să își găsească calea.

Starea Simonei nu a trecut neobservată pentru restul concurentelor, care au încercat să o ajute să depășească acea stare. Malinka a sfătuit-o să meargă să vorbească cu Andi în privat pentru a găsi o rezolvare.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Melissa Azak a avut parte de un single date cu Andi Constantin. Ce doi s-au sărutat pasional

“Simțeam că sunt atât de tensionată încât izbucnesc acolo”, a spus Simona.

Pe ultima sută de metri, înainte de terminarea petrecerii, Simona l-a rugat pe Andi să intre în vilă pentru a purta o discuție.

“La cum era situația între noi, speram să se întâmple acest lucru, a spus Andi.

Simona i-a mărturisit că a simțit că destul de rece cu ea și voia să afle care era motivul. Andi i-a explicat că și-ar dori ca ea să realizeze că ea trebuie să își accepte anumite defecte.

“În primul rând să le conștientizezi ca mai apoi să le îndrepți”, i-a zis Andi.

Burlacul i-a explicat ca aceste defecte o afectează pe ea ca persoană și nimeni nu e responsabil să o ajute pe ea să se vindece.

“Nimeni nu trebuie să-și asume chestia asta. (…) Eu nu mă ascund după traumele pe care le-am trăit. (…) Nu-ți pune speranța că cineva te va face să fii bine. Niciodată nu vei fi bine prin cineva”, a completat burlacul.

Simona a recunoscut că deși vrea să își pună sufletul pe tavă, ego-ul ei e mai puternic și nu îi permite.

“Atitudinea ei este una spășită”, a spus Andi.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 10 iunie 2021.Simona a realizat ce se întâmplă și se simte pierdută.Ce crede că are de făcut pentru a nu-l pier... Burlacul 10 iunie 2021. Pe ritmuri orientale, îmbrăcate în costume de bellydance, fetele l-au fermecat pe Andi cu mișcăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x