Antena Căutare

Burlacul 12 martie 2021. Vanessa Țone și Alexandra Mucea, întâlnire pe ATV cu Andi Constantin

Seria întâlnirilor cu Andi Burlacul continuă cu Vanessa Țone și Alexandra Mucea, care se vor distra împreună cu ATV-urile. Norocoasa care îl va ține în brațe pe Andi la întâlnire.

Burlacul 12 martie 2021. Vanessa Țone și Alexandra Mucea, întâlnire pe ATV cu Andi Constantin Galerie
Vanessa Țone și Alexandra Mucea | Antena 1/ Burlacul

În prima ediție, Burlacul a avut ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea au fost invitate să rămână alături de el. Acestea au primit un trandafir roșu care simbolizează intențiile Burlacului și “biletul” către o călătorie în Turcia.

Andi Constantin este cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile. Însă până la decizii, Andi se bucură de întâlnirile pe care le poate avea alături de pretendentele la inima sa.

Vanessa are prilejul de a-l ține în brațe pe Andi, dar Alexandra excelează în ochii Burlacului

Alexandra si Vanessa se luptă să-i atragă atenția Burlacului, mai ales că au parte de o întâlnire în trei! Andi a vrut să le scoată din zona lor de confort, să le provoace și să facă lucruri noi

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Rodica Budurcă se retrage din emisiunea Burlacul. Motivul pentru care blonda pleacă acasă

"Vanessa și Alexandra sunt două fete care se încadrează în același tipar. Amândouă au un vibe foarte cool, au o energie bună, sunt vesele și par și genul acela de fete de oraș", spune Andi la testimoniale despre cele două fete.

Vanessa nu s-a descurcat prea bine să conducă ATV-ul, situație care i-a adus prilejul de a se plimba pe același vehicul cu Andi Constantin. Burlacul vrea să el acomodeze pe fete cu ideea de adrenalină și asta pentru că el este pasionat de motoare încă de mic.

"Am vorbit cu el pe drum, l-am ținut și în brațe și a fost super drăguț", mărturisește Vanessa Țone.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Deși părea că s-a legat deja o prietenie între unele dintre concurente, tensiunile au apărut

Însă, Alexandra Mucea nu a văzut cu ochi buni situația: "Te gândești că poate a făcut-o intenționat ca să stea cu el", spune aceasta.

Cu toate acestea, Andi apreciază mai mult felul Alexandrei de a fi: "Alexandra își ia avânt. Este mai dispusă să riște pentru a obține acea adrenalină, decât Vanessa". Și mai presus de toate, Alexandra, prin atitudinea ei și-a evidențiat o altă calitate vitală pentru partenera pe care Burlacul o caută: "Mi-a dovedit că este altruistă".

Multiplu campion la fitness și antreprenor, Andi Constantin este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii!

Din 25 de pretendente la inima Burlacului, doar 14 au fost norocoase să-l descopere mai mult pe Andi Constantin, alături de care au ocazia de a ajunge în Turcia pentru a încerca să îi cucerească acestuia inima definitiv.

Astăzi, în cea de-a doua ediție, cele 14 fete rămase au sosit în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției.

După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, fetele așteaptă acum cu nerăbdare întâlnirile cu Burlacul, la Istanbul. Ceea ce ele nu știu însă este că Andi le-a pregătit multe experiențe de neuitat, dar și la fel de multe surprize.

Fetele au aflat că nu toate vor avea ocazia să iasă la întâlnire singure alături de Burlac și nici măcar nu vor putea să își aleagă colegele de cameră, ci au fost distribuite într-un mod care ne le-a încântat prea mult!

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Primele tensiuni între Georgeta Catrina și Iulia Cazacu. De ce și-au aruncat replici dure cele două fete

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se luptă pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprimă intențiile pe care le are: ”Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 12 martie 2021. Ana Bene, femeia care l-a impresionat pe Andi Constantin cu povestea sa de viață... Burlacul 12 martie 2021. Bianca a pus trandafirul salvator în joc, iar Vanessa și Alexandra au căzut în plasa ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x