Antena Căutare

Burlacul, 13 mai 2021. Andi Constantin i-a îndeplinit Alexandrei Mucea o dorință. Ce a dezvăluit tânăra

Alexandra Mucea s-a supărat că Andi Constantin a uitat de ziua ei de nume și a făcut dezvăluiri neașteptate. Nu a durat mult și aceasta a primit un cadou, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, difuzat pe 13 mai 2021.

Prima care a mers la date în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1 a fost Kubra Taskiran. Exotica brunetă s-a aranjat cu ajutorul celorlalte concurente și s-a bucurat din plin de prezența lui Andi Constantin.

Cei doi au mers la piscină, apoi au făcut băi turcești cu spumă și masaj și, ceva mai târziu, s-au retras la un restaurant. Următoarea care a mers la întâlnire a fost Catrina, care a așteptat mult timp acest moment.

Alexandra Mucea a primit un cadou de la Andi Constantin, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”

Apoi, surpriza a fost și mai mare atunci când s-a aflat că Andi Constantin a ales să meargă la un date de grup cu Malinka și Oana, chiar în ziua de Sfântul Alexandru. Se pare că Alexandra Mucea se aștepta ca ea să fie cea care se bucură de o întâlnire cu burlacul, dar speranțele sale au fost în zadar. Înainte de asta, ea a mai făcut și alte dezvăluiri uluitoare.

Totuși, Andi Constantin a avut și un motiv cât se poate de întemeiat pentru alegerea făcută. La vila fetelor însă, Alexandra Mucea a părut că este supărată și nervoasă că lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit ea.

Malinka și Oana, stand la masă, la un date cu Andi Constantin de la „Burlacul”

Malinka și Oana au mers la date cu Andi Constantin de la „Burlacul”

„Evident că țin cont și nu tratez cu indiferență evenimentele din viața unei persoane. Îmi doresc să satisfac dorințele lor, dar în aceeași măsură nu vreau să contravină dorințelor mele. Și-a forit foarte mult să bea o bere, ceea ce nu s-a întâmplat până în momentul ăsta, așa că am dorit să fac o surpriză pe stilul ei. Să îi dau ocazia să își facă ziua așa, pe stilul ei, london girl, de aceea i-am trimis junk food și bere, ca ea să se simtă ca acasă. Nu m-am dus pentru că, din experiența trecută am învățat că acel moment este puțin stânjenitor, pentru că restul fetelor se vor uita și va fi destul de ciudat, sărbătorita va aștepta cadou, fetele din jur se vor uita și se vor simți ciudat și tot asa. Dar înveți din greșeli, ca să nu mai rănești pe toată lumea”, a explicat acesta, convins că a luat cea mai bună decizie.

Citește și: Prin ce dramă a trecut Andi Constantin. Burlacul a dezvăluit totul: "Am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață"

Totuși, acesta nu a fost complet indiferent și chiar i-a îndeplinit Alexandrei Mucea o dorință pe care tânăra o avea de ceva timp.

Urmărește clipul video de mai sus din episodul 10 din emisiunea „Burlacul” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 13 mai 2021. Catrina a primit o scrisoare de la Andi Constantin! Ce discuție tensionată a avut cu Ana Bene... Burlacul, 13 mai 2021. Alexandra Mucea s-a enervat și a spus tot ce crede despre Simona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x