Burlacul, 13 mai 2021. Concurentele au lăsat inhibițiile și s-au întrecut în mișcări senzuale. Ce a dezvăluit Alexandra Mucea

În timp ce Andi Constantin se relaxa alături de Kubra la piscină, fetele au lăsat inhibițiile deoparte și s-au întrecut în mișcări de dans senzuale. Acesta a fost momentul în care Alexandra Mucea a făcut dezvăluiri neașteptate, în episodul 10 din show-ul „Burlacul”, difuzat în 13 mai 2021.

În ediția trecută, fetele din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” și-au luat la revedere de la Dominique, tânăra care, în urmă cu ceva timp, a refuzat să părăsească această competiție, în dorința ei uriașă de a-l cuceri pe Andi Constantin.

Totuși, timpul nu s-a scurs favorabil pentru legătura lor și în episodul 10, difuzat pe 13 mai 2021, tânăra a părăsit competiția.

Concurentele îmbrăcată în costume de baie au dansat și au făcut senzație în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”

A doua zi, în timp ce se relaxau stând la masă, Kubra a primit o scrisoare de la Andi Constantin, prin care este invitată la un date. Ajutată de alte concurente, tânăra s-a aranjat și a plecat să petreacă o zi cât mai reușită alături de mult râvnitul burlac.

Citește și: Prin ce dramă a trecut Andi Constantin. Burlacul a dezvăluit totul: "Am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață"

„Din câte am apucat să o cunosc, Kubra este o fată foarte vioaie, foarte veselă și întotdeauna debordează de bunădispoziție. De fiecare dată când mă întâlnesc cu ea mă amuză și nu neapărat prin felul de-a vorbi, ci prin felul ei direct de-a spune anumite lucruri. Mi se pare o fată foarte sinceră și îmi place vibe-ul ei”, a mărturisit Andi Constantin despre tânăra care nu vorbește foarte bine limba română, în episodul 10 din „Burlacul”, difuzat pe 13 mai 2021.

concurentele din emisiunea burlacul, sezon 6

Concurentele de la „Burlacul”, sezonul 6, dansând în bikini

În timp ce burlacul părea că se distrează alături de Kubra la piscină, de momente de relaxare au avut parte și fetele de acasă, care și-au pus cele mai sexy costume de baie și s-au întrecut în fel și fel de mișcări lascive, perfecte pentru a le evidenția formele de invidiat.

„Ia uite cum se rupe Shakira, eu nu pot. E Shakira de Craiova”, au glumit fetele între ele, în timp ce dansau cu gândul la burlacul Andi Constantin.

Între timp, Alexandra Mucea a avut iar un moment de maximă sinceritate și a dezvăluit multe dintre lucrurile pe care le are pe suflet.

Tânăra a dezvăluit își dorește să aibă parte de toate date-urile posibile cu burlacul Andi Constantin și că și-ar dori mult să meargă la date fie singură, fie în grup.

„Kubra a zis că ea e o persoană cu pasiune și dacă simte ceva foarte repede, are sentimente mai intense, atunci cred că ar putea să se sărute. Dacă s-ar săruta cu ea e normal să mă deranjeze. Ar fi a opta fată sau nici nu mai știu. Nu mai știu să număr câte fete a sărutat Andi în competiția asta, dar e normal să mă deranjeze. Dacă vine ea cu trandafir...Asta este, nu o să-mi convină, dar nu am ce să fac, e decizia lui Andi și o să-I respect decizia. Înseamnă că vrea să te cunoască și mai mult, poate vede o potențială soție în tine”, a zis Alexandra Mucea, supărată că nu merge la date cu burlacul Andi Constantin.

Urmărește clipul video de mai sus din episodul 10 din emisiunea „Burlacul” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Ultimele știri