Antena Căutare

Burlacul, 13 mai 2021. Catrina și Andi Constantin au mers la întâlnire. Ce planuri de viitor și-au făcut și ce a ieșit la iveală

Catrina a primit mult așteptata scrisoare din partea lui Andi Constantin și tânăra abia dacă și-a mai putut stăpâni emoțiile. Cei doi au mers la o întâlnire și chiar și-au făcut planuri de viitor, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, difuzat pe 13 mai 2021.

La începutul sezonului 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1, cincispreze concurente au acceptat provocarea de a-l cuceri pe mult râvnitul Andi Constantin. Acum, doar opt au mai rămas în competiție și, de la o ediție la alta, emoțiile ating cote uriașe.

În episodul 10, difuzat pe 13 mai 2021, am putut s-o vedem pe Catrina, din ce în ce mai supărată de faptul că a trecut prea mult timp fără ca burlacul Andi Constantin să dea un semn că și-ar dori o întâlnire cu ea.

Catrina și Andi Constantin au mers la o întâlnire, în episodul 10 din „Burlacul”

Auzind că acesta a ales să o invite la date pe Kubra, tânăra s-a supărat și a dezvăluit ce are pe suflet.

„Două săptămâni e ceva. Să aștepți, să speri, să aștepți, să speri cinci ceremonii la rând (…). Am crezut că va rămâne Dominique și voi pleca eu pentru că de două ceremonii am rămas ultima. Nu știu cum să reacționez când văd așa. Mi-e frică, inima îmi bate foarte tare atunci când văd ultimul trandafir, eu și cealaltă fată. Pentru mine au fost prea multe semne, eu când l-am văzut am rămas fixată pe omul ăsta. Nu știu de ce, dar am fost fixate. Făceam diferență între ce am avut și el”, a mărturisit bruneta, în ediția 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, de la Antena 1.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 6 mai 2021. Momentul romantic la care Andi Constantin și-a acoperit fața cu mâinile

Și iată că, atunci când s-a întors Kubra de la întâlnire, Catrina a găsit în camera ei o scrisoare.

Catrina tinand in maini scrisoarea de la burlacul Andi Constantin

Catrina a primit o scrisoare de la burlacul Andi Constantin

Chiar dacă inițial s-a bucurat enorm, bruneta a realizat că după acest date poate afla dacă îi este sortit să rămână sau nu cu cel de care s-a îndrăgostit. Seara a fost plină de glume acide sau ironii și a doua zi

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce vizitau o casă cu susul în jos, cei doi au intrat într-un joc de-a familia și chiar au început să își facă planuri de viitor. Apoi, cei doi au mers la un restaurant și au discutat mai multe detalii.

Citește și: Prin ce dramă a trecut Andi Constantin. Burlacul a dezvăluit totul: "Am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață"

„Acolo am vrut să ajung, să pun punctul pe i”, a mărturisit Andi, care a descoperit la Catrina anumite aspecte care o împiedică să poată avea o relație.

Burlacul a realizat că tânăra de lângă el are anumite probleme pe care el nu le poate rezolva.

Urmărește clipul video de mai sus din episodul 10 din emisiunea „Burlacul” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 13 mai 2021. Concurentele au lăsat inhibițiile și s-au întrecut în mișcări senzuale. Ce a dezvăluit Alexandra ... Burlacul, 13 mai 2021. Ce fată a fost eliminată de Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x