Antena Căutare

Burlacul, 2 aprilie 2021. Bârfele din casa fetelor provoacă discuții tensionate. Concurentele s-au aliat împotriva Angelei Antocel

Tensiunile din casa fetelor nu au luat sfârșit, mai ales atunci când bârfele ajung la urechiile nepotrivite.

Concurentele Burlacul la masă Galerie
Tensiunile din casa fetelor nu au luat sfârșit, mai ales atunci când bârfele ajung la urechiile nepotrivite

În timp ce Dominique, Ana și Andreea se aflau la un date cu Burlacul, celelalte concurente au aflat noi bârfe. Vanessa și Roxana au adus în discuție vorbe urâte, pe care celelalte concurente le spun pe la spatele lor.

"Am auzit că mă face pe aici lumea falsă", a spus Vanessa Țone.

"Și despre mine, că mă îmbrac prea provocator ca să atrag atenția. Nu are tupeu să zică în față, vin mult mai provocator data viitor, vin în costum de baie. ", a mai completat-o Roxana Răpăilă.

Fetele au discutat în amănunt despre fiecare bârfă pe care au auzit-o, însă nu au reușit să afle de unde au pornit aceste speculații.

Citește și: Burlacul 26 martie 2021. Andi a intrat în cabina de probă peste Catrina Georgeta. Momentul care pare desprins din viața de cuplu

Întrebată despre acuzațiile de la masă și despre situația dificilă, Mădălina Alexe a mărturisit în cadrul unui testimonial, că este posibil ca de la ea să fi pornit toate discuțiile.

"Cred că de la mine a pornit circul ăsta. Am început eu să vorbesc aici despre cine este falsă și cine nu. Mă simt foarte prost și m-am gândit toată seara la asta, el trebuie să vadă dacă sunt reale sau nu.", a spus Mădălina.

Angela Antocel a devenit țina celorlalte concurente

După discuția de la masă și tensiunile acumulate în ultimele zile, fetele au decis să își spună în față ceea ce cred una despre cealaltă. Prima a fost Vanessa, care i-a mărturisit Angelei că are o privirile ucigătoare și că se uită foarte urât, iar Cristina i-a spus că îi transmite o energie negativă.

La scurt timp, fetele au început din nou să vorbească despre Iulia Cazacu și despre gestul Catrinei de la Ceremonia Trandafirului, lucru care a enervat-o pe Angela și a îndemnat-o să reacționeze imediat. Conflictul aprins dintre cele doua a fost unul evident din replicile pe care și le-au aruncau.

"Dar nu trebuie să ridici vocea așa la mine. Eu doar te-am întrebat, spune și numele", a zis Angela

"Eu cred că Angela are ceva personal cu mine, i-am spus asta și în față aseară. Am văzut! Nu știa cum să mă înțepe, dar a găsit aseară motivul. Nu trebuia să se bage în acel subiect.", a mărturisit Catrina.

Citește și: Burlacul 26 martie 2021. Antipatia dintre Andreea Stoica și Angela Antocel atinge cote maxime. Jignirile au curs pe la spate

Discuția dintre cele două a degenerat, iar fetele și-au îndreptat toată atenția spre Angela, care a devenit noul inamic în casă. Cearta a continuat și în cameră, unde Andreea și Vanessa nu au fost mulțumite de noua mutare a surorilor.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

Printre surprizele sezonului 6 se numără şi proiectul online "Burlacul - Destăinuiri", care apare în fiecare săptămână pe AntenaPlay, după difuzarea emisiunii de vineri seară, de la 20:30. În cel mai nou proiect digital, Andi Constantin face confesiuni despre toate momentele petrecute în cadrul edițiilor, cât și despre fetele care vor să îl cucerească. Fiecare episod va fi comentat împreună cu un invitat special, un prieten apropiat, care va descoperi alături de Andi cum a decurs procesul celei mai importante aventuri din viața lui.

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 2 aprilie 2021. Ana Bene, Dominique Nuță si Andreea Stoica au avut o întâlnire cu Andi Constantin... Burlacul, 2 aprilie 2021. Cristina Jașcu a avut parte de o întâlnire cu Andi Constantin, iar fetele de o surpriză neaște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x