Antena Căutare

Burlacul, 2 aprilie 2021. Malinka Zina, Vanessa Țone și alte două concurente au părăsit competiția. Cum au reacționat

La Ceremonia Trandafirului din ediția 5 a sezonului 6 "Burlacul", fetele au avut parte de o mare surpriză din partea lui Andi Constantin, care a luat decizia să aleagă doar 8 pretendente la inima sa din cele 13.

Vanessa Țone și Andreea Stoica se îmbrățișează Galerie
Andi Constantin a luat o decizie importantă în ceea ce privește cele 12 pretendente la inima sa

Andi Constantin a apelat la un gest extrem în această ediție, însă care l-a ajutat mai mult să le cunoască pe fete și l-a făcut să ia o decizie în ceea ce privește viitoarea sa parteneră de viață.

"În această seară am făcut ceva ce nu mă caracterizează, însă am simțit că relația în care ne aflăm este în impas. Practic, era într-o moarte clinică și a trebuit să aplic acest șoc pentru a mă ajuta pe mine să iau anumite decizii. V-am spus de la început că sunt un om al faptelor și nu un om al vorbelor, dar și că gesturile trădează adevăratele intenții. Pentru cele care nu vor primi trandafirul în această seară, să știți că mă bucur că v-am întâlnit și vă urez drum bun în viața.", a mărturisit Andi la începutul Ceremoniei Trandafirului, cel mai important moment din cadrul acestei emisiunii.

Citește și: Burlacul 19 martie 2021. Cristina Jașcu, Angela Antocel și Georgeta Catrina au avut parte de un date spectaculos

După ce a dezvăluit ceea ce a simțiti cu adevărat, rând pe rând, Burlacul a oferit câte un trandafir fetelor alături de care a decis să meargă mai departe în această aventură frumoasă.

În ce ordine a oferit Andi Constantin trandafirii, în ediția 5 a sezonului 6 "Burlacul"

Prima concurentă care a primit trandafir din partea lui Andi a fost Angela, femeia cu care Burlacul a simțit o conexiune la primul date.

"Angela, jocul dintre noi mă intrigă și vreau să văd unde duce acest joc. Accepți acest trandafir?", i-a spus Andi.

A doua concurentă căreia Andi i-a dăruit un trandafir a fost Catrina, care a acceptat cu mare drag să îi stea alături în această aventură. Tânăra i-a oferit o îmbrățișare călduroasă și un sărut pe obraz în semn de mulțumire.

A treia tânără care a primit trandafir de la Andi a fost Alexandra, care a fost extrem de entuziasmată atunci când și-a auzit numele.

A patra concurentă care a primit trandafir de la Burlac a fost Oana.

"Oana, ai plăcerea de a accepta acest trandafir?", a întrebat-o Burlacul, iar răspunsul său a fost unul afirmativ.

Cea de-a cincea fată care a primit trandafirul din partea lui Andi a fost Ana.

Citește și: Burlacul 19 martie 2021. Iulia Cazacu, hotărâtă să refuze trandafirul de la Andi Constantin: ”Nu duc lipsă de admiratori"

Cristina a primit cel de-al șaselea trandafir din partea bărbatului pe care și-l dorește lângă ea.

A șaptea concurentă căreia Andi i-a oferit un trandafir a fost Andreea.

Simona a fost ultima pretendentă la inima Burlacului care a obținut trandafirul cu numărul opt, iar reacția ei a fost una neașteptată.

Malinka Zina, Vanessa Țone, Mădălina Alexe și Dominique Nuță au fost eliminate

În ediția 5 a emisiunii "Burlacul", Andi Constantin a luat o decizie importantă în ceea ce privește cele 13 pretendente la inima sa. Acesta a apelat la un gest extrem, pe care nu îl regretă, ci de care este foarte mulțumit pentru că l-a ajutat în alegerea fetelor potrivite pentru el.

Concurentele nu s-au așteptat la o astfel de decizie din partea Burlacului.

"Atâția trandafir am avut în această seară, mă bucur că v-am întâlnit și sper din tot sufletul să găsiți pe cineva potrivit pentru voi.", le-a spus Andi fetelor care vor pleca acasa.

Malinka a cerut să își ia rămas bun de la el și l-a îmbrățișat cu foarte mare drag, în timp ce Vanessa i-a acceptat decizia. Concurentele și-au luat rămas bun și de la prieteniile pe care și le-au făcut în această competiție, iar lacrimile au curs șiroaie.

După Ceremonia Trandafirului, Dominique și-a exprimat dorința de a rămâne în competiție pentru inima Burlacului: "Eu nu accept că o să plec în felul ăsta. Nu vreau să plec"

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 2 aprilie 2021. Andi Constantin, sărutat de mai multe pretendente. Fetele s-au întrecut în demonstrații... Cine este Vanessa Țone de la Burlacul 2021. Ce face concurenta după ce a fost eliminată din emisiune de Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x