Antena Căutare

Burlacul 22 aprilie 2021. Cristina Jașcu se retrage din cursa pentru inima lui Andi Constantin: Nu-mi provoacă niciun fior

La doar o zi după ce a fost la întâlnire cu Andi Constantin, Cristina Jașcu le-a anunțat pe celelalte concurente că se retrage din emisiunea Burlacul sezon 6.

colaj de imagini cu cristina jascu si andi constantin Galerie
La doar o zi după ce a fost la întâlnire cu Andi Constantin, Cristina Jașcu le-a anunțat pe celelalte concurente că se retrage din emisiunea Burlacul sezon 6 | Antena 1

”Până ieri aveam probabil nevoie de un singur date ca să-mi confirm mie ceva. Aveam curiozitatea și voiam să-mi ofer mie certitudinea că simt ceva pentru omul ăsta și de asta am hotărât să fac pași către el.

Am avut parte de acel single date ca să mă conving, de fapt, că între noi există doar atracție fizică și cam atât. Mie nu-mi provoacă niciun fior. Nu simt că ar putea fi pentru mine. Mă bucur că sunteți o parte dintre voi aici să vă spun. Nu mai are rost să stau în continuare.”, a afirmat Cristina.

Observând nedumerirea celorlalte fete, Criss a mai adăugat: ”Am avut nevoie de acest single date ca să-mi dau seama de aceste lucruri. Nu vreau să stau aici degeaba, să pierd timpul. M-am gândit mult mai bine și o să vreau mâine la ceremonie să vorbesc cu el și să înțeleagă acest lucru. Chiar nu-mi mai văd rostul aici.”

Cu doar o zi în urmă, Cristina și Andi aveau o întâlnire în urma căreia concurenta părea foarte încântată: ”Nu pot să-ți explic în cuvinte cât de frumos a fost. Ne-am pupăcit. Ușor, ușor ne apropiem unul de celălalt și ne cunoaștem mult mai bine. Asta cred că contează”.

”E o discrepanță între ce a spus aseară și ce a decis astăzi.”, a observat Simona.

Când Ana Bene a încercat să o facă să se răzgândească, ea a ținut să explice ce simte în preajma Burlacului Andi Constantin.

”Știi ce sentiment am? De parcă n-aș vedea un prieten foarte mult timp și când îl văd... este doar o emoție, atât. Este al doilea single date pe care îl am și nu simțit. Nu simt că aș putea avea ceva cu el, poate din partea lui este.”, a explicat Cristina.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x