Antena Căutare

Catrina Georgeta, mișcări senzuale în costum de baie. Ipostazele în care s-a lăsat filmată fosta concurentă de la Burlacul

Catrina Georgeta, fosta pretendentă la inima Burlacului, a făcut senzație pe Instagram cu un mișcările sale senzuale de dans, care au încins atmosfera.

Catrina Georgeta în trei ipostaze diferite, alături de Andi Constantin Galerie
Catrina Georgeta, fosta pretendentă la inima Burlacului, a făcut senzație pe Instagram cu un mișcările sale senzuale de dans, care au încins atmosfera. | Antena 1/ Instagram

Catrina Georgeta s-a numărat prin pretendentele la inima lui Andi Constantin. Fosta concurentă a impresionat cu frumusețea sa răpitoare, ținutele de-a dreptul provocatoare, dar și cu talentul său remarcabil în materie de dans.

Tânăra a devenit rapid îndrăgită de telespectatori, iar după ce a părăsit emisiunea a ținut legătura cu aceștia prin intermediul rețelelor sociale. Aceasta este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde a încântat recent pe toată lumea cu un videoclip incendiare în care dansa.

Cum s-a filmat Catrina Georgeta, fosta concurentă Burlacul, în costum de baie

De curând, focoasa brunetă a ridicat gradele în temometre pe rețelele sociale cu un videoclip în care dansează extrem de senzual. Mai mult decât atât, Catrina a apelat și la un costum de baie minuscul și extrem de provocatoare, care i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri.

Citește și: Burlacul, 13 mai 2021. Catrina a dezvăluit ce sentimente are pentru burlacul Andi Constantin, de fapt. Ce a recunoscut

Fosta pretendentă la inima lui Andi Constantin s-a lăsat filmată în timp ce își mișca formele apetisante, iar videoclipul a strâns rapid mai bine de 1.000 de like-uri și o mulțime de reacții pozitive.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fosta concurentă de la Burlacul a asortat cu ținuta sa o pereche de platforme, ochelari de soare și câteva bijuterii, care i-au completat perfect outfit-ul și i-au pus într-o lumină bună superbele trăsături ale feței.

Un lucru este evident, Catrina se mândrește cu formele sale atrăgătoare și nu ezită să își afișeze trupul de invidiat pe rețelele sociale. De asemenea, tânăra se pare că este adepta celor mai fierbinți shooting-uri foto și a ținutelor sexi, drept dovadă stau aparițiile sale din mediul online.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 26 martie 2021. Ce spune Andi despre sărutul pe care l-a avut cu Georgeta Catrina

"Wow, ce fată frumoasă", "Ești foarte sexi" sau "Foarte frumoasă", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor de pe Instagram, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Cine este Catrina Georgeta

Catrina Georgeta este a doua concurentă care a primit trandafirul de la Andi Constantin pentru a merge mai departe în aventura vieții sale. De profesie lash artist, tânăra a reușit să se remarce prin frumusețea sa și felul său carismatic.

De asemenea, focoasa brunetă a reușit să îl impresioneze pe Burlac, iar acest lucru a făcut-o extrem de fericită. Deși pe parcursul emisiunii a intrat în mai multe conflicte cu celellate fete și a fost la un pas de eliminare la începutul show-ului, Andi Constantin i-a mai oferit o șansă pentru a o cunoaște mai bine, însă înainte de semifinală a părăsit emisiunea defintiv.

Mai mult decât atât, Catrina Goergeta nu s-a ascuns de telespectatori și a mărturisit că are o pasiune pentru dans, lucru pe care la demonstrat de câteva ori în cadrul emisiuni, dar și pe rețelele sociale. Aceasta dansează foarte bine și se mândrește cu talentul să remarcabil.

Simona Bălăceanu, apariție senzuală pe rețelele de socializare. Imaginile "între două lumi" care au captat tot... Andi Constantin, surprins în compania Alexandrei Mucea, semifinalistă Burlacul. Cum s-au fotografiat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x