Chef Sorin Bontea a declarat că noul format al emisiunii, Chefi fără limite, este combinația perfectă între aventură și pasiunea pentru gătit.
“Descoperim locuri noi, avem tot felul de probe de făcut, care mai de care mai dubioase. Ne pune la muncă cam tare. La unele ne distrăm, la unele ne distrăm mai puțin, la majoritatea ne certăm. (...) Nu mai avem nicio limită, aici e necazul mare”, a mai adăugat Sorin Bontea.
Experiența Chefi fără limite este un adevărat spectacol când cei trei chefi pasionați de bucătărie trebuie să îndeplinească anumite probe pentru care trebuie să muncească din greu.
Care a fost cea mai frumoasă aventură de la Chefi fără Limite
Chef Sorin Bontea a mărturisit care a fost cea mai frumoasă aventură din emisiune.
“Nu se referă la mine, ci la Scărlătescu când îl trăgea oaia pe jos”, a spus chef Bontea râzând.
Între timp, Chef Scărlătescu a declarat că unde sunt greutățile mai mari, acolo se bagă ei.
“Deci uitați-vă bine la acest frumos show că noi le căutăm. Unde e zăpadă de 2 metri (...) poate facem o groapă sub zăpadă și gătim. Unde au găsit, băi, ploaia asta? Unde au găsit-o?”, spune Chef Scărlătescu.
“A venit Catronu peste noi, nu Catrina”, a mai adăugat Chef Scărlătescu referindu-se la vremea care le-a adus probleme.
De cealaltă parte, chef Florin Dumitrescu a adăugat:
“Poți să ai centura neagră la gătit, că în momentul în care ajungi în Grecia la Chefi fără limite și trebuie să gătești când bate vântul și ploaia, și știi că ai vrea să faci nu știu ce și de fapt ajungi să faci altceva, îți dai seama că poți să gătești și în balcon la o brichetă dup-aia. Ceva ieșit din comun”, a povestit chef Dumitrescu.
Talentatul chef a mai declarat că la Chefi fără limite totul este despre adaptabilitate și improvizație.
Chefi fără limite, noul show culinar plin de aventură, va fi difuzat Antena 1
„Chefi fără limite” este un format original, filmat în această toamnă în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.
Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.
Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.
Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.