Antena Căutare

Jurnal de Chefi fără limite, episodul 10. Ce spune Florin Dumitrescu despre experiența show-ului: „Am descoperit lucruri noi”

În cadrul episodului 10 de Jurnal de Chefi fără limite Florin Dumitrescu a mărturisit că a descoperit bucătăria grecească așa cum nu știa că e. Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu trăiesc o experiență pe cinste la Chefi fără limite.

Galerie
Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu trăiesc o experienț unică la Chefi fără limite | Antena 1

În episodul 10 de Chefi fără limite Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au vorbit despre lucrurile noi pe care le-au învățat despre bucătăria grecească, făcând parte din proiectul care se va vedea la Antena 1, „Chefi fără limite”.

Florin Dumitrescu a mărturisit că a aflat lucruri inedite despre bucătăria grecească.

Citește și: Jurnal de Chefi fără limite, episodul 9. Cătălin Scărlătescu, despre experiența competiției: „Emisiunea e dinamică și captivantă”

Ce spun chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu despre experiența Chefi fără limite

„Partea de cooking este foarte nouă pentru noi. E nou să gătim pentru niște oameni ale căror gusturi nu le cunoaștem. Sunt niște oameni care azi apreciază mâncare fine dining, mâine apreciază mâncarea de casă, sau mâncarea foarte simplă, se stil tavernă. Faptul că ajungem să gătim pentru acești oameni de fiecare dată e o loterie pentru stilul pe care să-l abordezi”, a spus Florin Dumitrescu.

„Pot să spun că am descoperit lucruri noi pe care nu le știam și despre care habar n-aveam despre bucătăria grecească. Aș putea să spun că am descoperit bucătăria grecească așa cum nu știam că e. E o cultură destul de puternică în lume. Au mâncare care vine tocmai din antichitate și asta e de respectat, apreciat și de descoperit”, a completat îndrăgitul chef.

Citește și: Jurnal de Chefi fără limite, episodul 8. Chef Iosif Ștefănescu jurizează cele 3 echipe: „Este o bătălie pe bune”

Și Chef Sorin Bontea a mărturisit că adoră să descopere mâncărurile specifice ale unei țări.

„Pe unde am fost prin lume mie mi-a plăcut să mănânc ce se gătește în locul respectiv. Îmi place să țin minte mirosuri și lucruri. Ce-mi place foarte mult sunt provocările astea când căutăm ciuperci, de exemplu. E frumos rău.”, a declarat Sorin Bontea.

Cătălin Scărlătescu a descris scurt bucătăria grecească:

„Ce am descoperit eu în Grecia este bun gust. Simplitate și bun gust” a spus Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Jurnal de Chefi fără limite, episodul 5. Chef Sorin Bontea, dezvăluiri despre echipa sa. Pe cine se bazează în competiție

Chefi fără limite, noul show culinar plin de aventură, va fi difuzat Antena 1

„Chefi fără limite” este un format original, filmat în această toamnă în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Citește și: Cum s-a fotografiat chef Sorin Bontea la filmările pentru show-ul Chefi fără limite. Imaginea a amuzat internauții

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.

Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.

Jurnal de Chefi fără limite, episodul 9. Cătălin Scărlătescu, despre experiența competiției: „Emisiunea e dinamică și ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x