În episodul 10 de Chefi fără limite Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au vorbit despre lucrurile noi pe care le-au învățat despre bucătăria grecească, făcând parte din proiectul care se va vedea la Antena 1, „Chefi fără limite”.
Florin Dumitrescu a mărturisit că a aflat lucruri inedite despre bucătăria grecească.
Ce spun chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu despre experiența Chefi fără limite
„Partea de cooking este foarte nouă pentru noi. E nou să gătim pentru niște oameni ale căror gusturi nu le cunoaștem. Sunt niște oameni care azi apreciază mâncare fine dining, mâine apreciază mâncarea de casă, sau mâncarea foarte simplă, se stil tavernă. Faptul că ajungem să gătim pentru acești oameni de fiecare dată e o loterie pentru stilul pe care să-l abordezi”, a spus Florin Dumitrescu.
„Pot să spun că am descoperit lucruri noi pe care nu le știam și despre care habar n-aveam despre bucătăria grecească. Aș putea să spun că am descoperit bucătăria grecească așa cum nu știam că e. E o cultură destul de puternică în lume. Au mâncare care vine tocmai din antichitate și asta e de respectat, apreciat și de descoperit”, a completat îndrăgitul chef.
Și Chef Sorin Bontea a mărturisit că adoră să descopere mâncărurile specifice ale unei țări.
„Pe unde am fost prin lume mie mi-a plăcut să mănânc ce se gătește în locul respectiv. Îmi place să țin minte mirosuri și lucruri. Ce-mi place foarte mult sunt provocările astea când căutăm ciuperci, de exemplu. E frumos rău.”, a declarat Sorin Bontea.
Cătălin Scărlătescu a descris scurt bucătăria grecească:
„Ce am descoperit eu în Grecia este bun gust. Simplitate și bun gust” a spus Cătălin Scărlătescu.
Chefi fără limite, noul show culinar plin de aventură, va fi difuzat Antena 1
„Chefi fără limite” este un format original, filmat în această toamnă în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.
Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.
Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.
Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.
Jurnal de Chefi fără limite, episodul 9. Cătălin Scărlătescu, despre experiența competiției: „Emisiunea e dinamică și ca...