Antena Căutare

Jurnal de Chefi fără limite, episodul 4. Irina Fodor, despre noutatea show-ului: "În acest joc, miza este foarte mare"

„Chefi fără limite” va străbate și va spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești. Alături de Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, telespectatorii vor călători în lumea culinară și vor descoperi atât destinații, cât și combinații noi.

Chefi fără limite este noul show culinar pe care îl pregătesc cei trei chefi, Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, însoțiți de frumoasa prezentatoare Irina Fodor.

Antena 1/ Chefi fără limite

Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos sunt câteva dintre destinațiile ce vor deveni câmp de luptă pentru cei trei chefi și echipele lor.

Irina Fodor, despre experiența Chefi fără limite și despre noutatea jurizării cooking show-ului

Noul cooking show este prezentat de Irina Fodor, care va avea alături și un co-prezentator ce va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele pentru care este renumit.

"Chefi fără limite este un format original, care din punctul meu de vedere este mixul perfect între călătorii, între gătit la cel mai înalt nivel și competiție incendiară așa că eu sunt absolut convinsă că o să vă cucerească inimile tuturor", spune Irina Fodor.

"Locațiile se schimbă constant. Chefii și echipele lor vor găti atât în taverne, cât și în restaurante, cât și în casele localnicilor, dar și în setul nostru de gătit, care se schimbă de la etapă la etapă în peisaje din ce în ce mai spectaculoase", mai spune prezentatoarea TV.

Citește și: Jurnal de Chefi fără limite, episodul 3. Chef Florin Dumitrescu, despre metoda de jurizare. "Lucrurile devin (...) mai agresive"

“Primul loc în care am ajuns este o insulă din nordul Greciei, unde setul nostrul de Cooking a fost amplasat chiar pe malul apei, în port. Pe lângă abilitățile de cooking, care care sunt de necontestat, trebuie să ne arate și celelalte calități ale lor. În acest joc, miza este foarte mare, iar fiecare echipă a fiecărui chef trebuie să dovedească, pe lângă chimie, abilități de a se descurca în mediile în care noi ajungem”, mai spune Irina Fodor.

"Creăm suspans cu fiecare ocazie, dar mai ales când vine vorba de jurizare. Am găsit o metodă care o să le scoată, cu siguranță, peri albi, mai puțin lui Scărlătescu, dar o să îi pună pe toți trei pe jar. O să vedeți, este ceva complet inedit!", spune Irina Fodor.

Citește și: Jurnal de Chefi fără limite, episodul 2. Chef Cătălin Scărlătescu, mărturisiri despre noile experiențe: „Nu e doar despre gătit”

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure - cooking show, primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Chefi fără limite, noul show culinar plin de aventură, va fi difuzat Antena 1

„Chefi fără limite” este un format original, filmat în această toamnă în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Citește și: Jurnal Chefi fără limite, episodul 1. Chef Sorin Bontea povestește care sunt provocările. "Te ține în priză. Adrenalină 100%"

Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.

Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria... cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

Remedii împotriva răcelii și gripei. Cum îți poți stimula imunitatea
Pentru că a venit sezonul rece și cazurile de viroze sunt tot mai dese, ți-am pregătit o...
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022.  Săgetătorii vor lucra din greu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022 spune că Săgetătorii vor lucra din greu astăzi pentru...
Ultimele știri
x