Căutare Live

Jurnal de Chefi fără limite, episodul 2. Chef Cătălin Scărlătescu, mărturisiri despre noile experiențe: „Nu e doar despre gătit”

În al doilea episod de Jurnal de Chefi fără limite, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre conceptul show-ului, dar și despre dorința sa de a câștiga.

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre experiența sa din cadrul show-ului „Chefi fără limite”

Antena 1

În cadrul proiectului Jurnal de Chefi fără limite, chef Cătălin Scărlătescu a împărtășit impresii despre show-ul care va fi difuzat în curând la Antena 1. Îndrăgitul chef a explicat care este tema emisiunii, precizând că nu este vorba „doar despre gătit”.

„Este foarte simplu: Vizităm Grecia, muncim pe brânci și încercăm să descoperim rețete foarte interesante din bucătăria locală, din bucătăria tradițională grecească. Pentru asta avem ajutoare de tot felul: de la oameni care vorbesc grecește și românește, până la oameni care vin și gătesc pentru noi, chefi locali. La final va fi o mare gașcă de chefi greci, toți localnici din locurile prin care noi ne plimbăm, care ne vor învăța rețete speciale locului și momentului în care noi vom fi”, a explicat chef-ul.

Ce spune Cătălin Scărlătescu, despre show-ul „Chefi fără limite”

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că este impresionat de noutatea show-ului: „Mi se pare fantastic că nu este numai despre gătit”, a spus chef-ul:

„Ce mi-a plăcut foarte mult a fost faptul că a trebuit să alergăm pe stradă, să batem la ușile oamenilor și să le dăm de mâncare. Ceea ce mi se pare o chestie spectaculoasă. N-am gătit noi mâncarea. Culmea. Prima dată într-un show când nu gătesc eu mâncarea și trebuie să merg să o împart”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu, în episodul 2 de Jurnal de Chefi fără limite.

Citește și: Jurnal Chefi fără limite, episodul 1. Chef Sorin Bontea povestește care sunt provocările. "Te ține în priză. Adrenalină 100%"

Cătălin Scărlătescu, despre Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „Am să-i încui într-o cameră pe amândoi și o să arunc cheia”

Totodată, chef Cătălin Scărlătescu a spus că este mai pregătit ca niciodată să câștige întrecerea cu chef Florin Dumitrescu și chef Soirn Bontea. Scărlătescu nu a uitat să precizeze că ar eo relație bună cu ai săi colegi, însă în momentul competiției, relația se „deteriorează”.

„Relația dintre noi începe tot timpul frumos și se termină frumos. Doar că la un moment dat se deteriorează. Undeva intervine un scurt-circuit. E clar că îmi doresc foarte mult să câștige unul ales de mine. Nu vreau să câștige unul ales de Bontea, nu mi-ar conveni să câștige unul ales de Dumitrescu. Dacă trebuie, o să o fac și pe aia supremă. Am să-i încui într-o cameră pe amândoi și o să arunc cheia. Doar ca eu să câștig. N-am chef de glume. Urmează să-mi tatuez în buletin un nou nume: „Fără limite. Scărlătescu fără limite”, a conchis Cătălin Scărlătescu.

Chefi fără limite, noul show culinar plin de aventură, va fi difuzat Antena 1

„Chefi fără limite” este un format original, filmat în această toamnă în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Citește și: Cum s-a fotografiat chef Sorin Bontea la filmările pentru show-ul Chefi fără limite. Imaginea a amuzat internauții

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.

Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.

Jurnal Chefi fără limite, episodul 1. Chef Sorin Bontea povestește care sunt provocările. "Te ține în priză. Adrena... Jurnal de Chefi fără limite, episodul 3. Chef Florin Dumitrescu, despre metoda de jurizare. "Lucrurile devin (...) ...
Ultimele știri