Antena Căutare

Jurnal de Chefi fără limite, episodul 12. Chefii vorbesc despre întreaga echipă care se ocupă de emisiune: "E mai mult decât TV"

În episodul doisprezece ”Jurnal de Chefi fără limite”, chef Florin Dumitrescu vorbește de întreaga echipă care se ocupă de emisiune ”Ceea ce facem noi aici, îmi imaginez că se duce într-o extremă de cinematografie ca în Lord of the Rings sau Game of Thrones. Suntem vreo 200 de oameni” a explicat cheful.

colaj de footgrafii cu sorin bontea, florin dumitrescu, catalin scarlatescu Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu: “Dragii mei, vă iau cu mine într-o locație superbă unde vom avea 10 ori, Dumnezeu știe câte nebunii, câte întâmplări și câte lecții de gătit vom învăța” | Antena 1/ Chefi la cuțite

„Chefi fără limite” va străbate și va spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești. Alături de Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, telespectatorii vor călători în lumea culinară și vor descoperi atât destinații, cât și combinații noi.

Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos sunt câteva dintre destinațiile ce vor deveni câmp de luptă pentru cei trei chefi și echipele lor.

Citește și: Jurnal de Chefi fără limite, episodul 11. Cei trei chefi mărturisesc care sunt dificultățile care i-au ajutat să se adapteze

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, despre experiența Chefi fără limite

Chef Cătălin Scărlătescu: “Dragii mei, vă iau cu mine într-o locație superbă unde vom avea 10 ori, Dumnezeu știe câte nebunii, câte întâmplări și câte lecții de gătit vom învăța”

Chef Sorin Bontea: “Eu am venit aici să câștig, să-mi duc echipa la victorie. Despre asta este vorba!”

Florin Dumitrescu: “Eu în momentul în care mă uit și trăiesc fiecare zi de filmare pe set, îmi imaginez că ceea ce facem noi aici se duce un pic într-o extremă de cinematografie ca la “The Lord of the Rings”, “Game of Thrones”. Suntem vreo 200 de oameni, dacă nu chiar mai mulți. E o armată de oameni. Ceea ce facem noi aici este mai mult decât televiziune, din punctul meu de vedere”.

Citește și: Jurnal de Chefi fără limite, episodul 9. Cătălin Scărlătescu, despre experiența competiției: „Emisiunea e dinamică și captivantă”

Chefi fără limite, noul show culinar plin de aventură, va fi difuzat Antena 1

„Chefi fără limite” este un format original, filmat în această toamnă în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Citește și: Jurnal de Chefi fără limite, episodul 10. Ce spune Florin Dumitrescu despre experiența show-ului: „Am descoperit lucruri noi”

Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.

Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria... cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x