Antena Căutare

Chef Dumitrescu, despre „Chefi fără limite”: „Ce facem noi aici se duce un pic în zona Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor”

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format original de adventure - cooking show. Chefi fără limite are premiera în februarie, la Antena 1.

Chef Dumitrescu, despre „Chefi fără limite”: „Ce facem noi aici se duce un pic în zona Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor” Galerie
Chef Dumitrescu, despre „Chefi fără limite”: „Ce facem noi aici se duce un pic în zona Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor” | Antena 1

„Chefi fără limite” are premiera în februarie la Antena 1. Este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Chef Dumitrescu, despre „Chefi fără limite”: „Ce facem noi aici se duce un pic în zona Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor”

Producția impresionantă a acestui show filmat în Grecia a implicat mobilizarea a mai mult de 200 de oameni în spatele camerelor de filmare, ceea ce l-a făcut pe chef Florin Dumitrescu să compare Chefi fără limite cu două dintre cele mai de succes producții cinematografice de-a lungul timpului.

Citește și: Chef Sorin Bontea a mers prima dată în Grecia cu ocazia filmărilor „Chefi fără limite”. Juratul și-a schimbat radical părerea

„În momentul în care trăiesc fiecare zi de filmare pe set îmi imaginez că ce facem noi aici se duce un pic într-o extremă de cinematografie de genul Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor. Suntem în jur de 200 de oameni, dacă nu chiar mai mulți. Ceea ce facem noi aici este mult mai mult decât televiziune din punctul meu de vedere. Este o muncă imensă în spate”, a mărturisit juratul.

„Sunt atât de multe lucruri de gândit, de pus cap la cap, de organizat, iar cine este în spatele acestei operațiuni este de-a dreptul incredibil! Cred că dacă aș învăța să organizez o producție de genul acesta aș fi un chef și mai bun”, a mai spus acesta.

Chef Florin Dumitrescu, despre „Chefi fără limite”: „Suntem o armată de oameni și asta îmi dă senzația de un serial de mare succes”. Ce s-a întâmplat la filmări

Departe de confortul unei bucătării, Chefi fără limite a presupus ca platoul de filmare să fie amplasat în cele mai spectaculoase locații ale insulelor din traseul show-ului.

„Ce mă fascinează dincolo de numărul de oameni este felul în care băieții de la tehnic montează platoul de cooking, toate cutiile pe care ei le au le organizează excelent pe transport, ca mai apoi să le asambleze din nou, într-o nouă locație. Noi suntem foarte liniștiți pentru că urcăm pe feribot, ajungem, avem o jumătate de zi liberă, dormim, descoperim un restaurant, două, însă ei de cum ajung încep să monteze platoul”.

„Au o rapiditate în a-l monta și a-l demonta încât au ajuns să îl asambleze și să îl dezasambleze în aproximativ 3 ore! Suntem o armată de oameni și asta îmi dă senzația de un serial de mare succes”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Cine e Chef Iosif Ștefănescu, simpaticul co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Obișnuiți cu cămări bine aprovizionate, la Chefi fără limite concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel. Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă căștigătoare în anumite confruntări.

„Zilnic sunt trei misiuni diferite, cu trei echipe de filmare diferite, cu trei echipe de producători diferite, cu trei echipe de reporteri diferite. Apoi este echipa de reality care muncește foarte târziu în noapte și echipa de la bucătărie care se trezește foarte devreme dimineață, pentru că trebuie să pregătească toate alimentele de care avem nevoie să gătim. Este efectiv o demență! Noi trei suntem extenuați și noi nu cărăm nimic! Trebuie să fim doar în fața camerelor, partea cea mai ușoară din tot procesul”, a mai adăugat chef Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu se vor duela la Chefi fără limite și vor dezvălui povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule elene, descoperind gusturi și destinații noi.

Cine e chef Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x