Antena Căutare

Cine e chef Iosif Ștefănescu, simpaticul co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt co-prezentatorii show-ului Chefi fără limite de la Antena 1, o emisiune cu un format aparte.

chef iosif stefanescu Galerie
Chef Iosif Ștefănescu a făcut dezvăluiri inedite despre emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1 | Antena 1

Chefi fără limite este primul show TV din România în care gătitul se îmbină armonios cu aventura și călătoriile, într-un spectacol ce se anunță a fi de neuitat. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor da din nou start rivalităților, iar cei care vor aduce sarea și piperul vor fi cei doi co-prezentatori. Descoperă în rândurile de mai jos cine este chef Iosif Ștefănescu.

Cine este chef Iosif Ștefănescu, unul dintre co-prezentatorii emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii show-ului Chefi fără limite. Fiecare va conduce câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele. Adrenalina va atinge cote maxime, căci gătitul nu se va face în confortul unei bucătării dotate cu de toate. Chiar și procuratul ingredientelor se poate transforma într-o adevărată misiune dificilă, așa că show-ul promite să aducă publicului surpriză după surpriză.

Citește și: Chef Sorin Bontea, înduioșat la filmările Chefi fără limite: „Toate animalele din Grecia îmi duc dorul”

În vreme ce chef Iosif Ștefănescu se va asigura că chefii respectă indicațiile fiecărei misiuni, Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei. Descoperă în rândurile de mai jos cine este chef Iosif Ștefănescu, dar și care este misiunea lui, în calitate de co-prezentator al show-ului Chefi fără limite, de la Antena 1.

„Am cea mai frumoasă misiune care putea fi inventată pe pământul ăsta. Ne plimbăm, mâncăm, mai bem un pahar cu vin și ne dăm cu părerea cu și despre mâncare. Luăm toate insulele la rând, fiecare locație în parte, mergem pe la fermieri, pe la gospodine, pe la restaurante, pe la taverne ascunse de ochii lumii, pe la restaurante locale unde calcă doar localnicii și încercăm să identificăm ingrediente noi și rețete noi și, nu în ultimul rând, să ne îmbogățim cunoștințele! Pentru că noi, în toată viața noastră de bucătari, tot timpul învățăm ceva. Nu există niciodată să spui că este suficient. În această minunată experiență pe care am trăit-o am întâlnit atât de multe ingrediente, atât de multe rețete atipice încât m-am lăsat convins să repet experiența asta cât de curând. Cred că e cea mai frumoasă meserie din lume.

Citește și: Chefi fără limite, filmat în două anotimpuri: „Ne încălzeam mâinile la aragaz”. Din februarie, la Antena 1

Uite-mă pe mine ajuns aici, între cei trei crai de la răsărit, cei trei chefi care sunt foarte buni prieteni și se cunosc foarte bine între ei. Ei au și o foarte mare competiție între ei și le place să câștige, tocmai de aceea iată-mă ajuns aici și pus în postura de arbitru. E un lucru câteodată dificil, câteodată haios, ei încearcă uneori să acapareze discuția și să glumească pe seama mea. În general ne distrăm! Lângă mine există mereu un personaj, un gospodar, un om care chiar știe toate detaliile despre probele respective. Și împreună cu el iau deciziile!”, a mărturisit chef Iosif Ștefănescu, în cadrul unui interviu pentru cei de al Antena 1.

Cine este chef Iosif Ștefănescu? Bucătarul și-a început cariera în anul 1994 și ambiția și pasiunea pentru bucătărie l-au făcut să devină un adevărat profesionist. Este printre cei mai cunoscuți chefi din România și preparatele sale se fac imediat remarcate prin gustul desăvârșit, mai ales atunci când vine vorba de diferite tipuri de carne. A lucrat pe vase de croazieră, în restaurante de top și la hoteluri de renume din țară și din străinătate. Publicul l-a putut vedea în calitate de jurat și invitat în emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre emisiune și despre co-prezentatorul acestui show, chef Iosif Ștefănescu.

Chefi fără limite începe în februarie, la Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure - cooking show, primul din România.

Chefi fără limite, ce are premiera în februarie la Antena 1, este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină. Chefi fără limite va dezvălui telespectatorilor Antena 1 preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Chef Dumitrescu, fan al dulciurilor greceşti: „A fost cel mai bun desert gustat vreodată”. Show-ul începe în februarie, ... Chef Sorin Bontea a mers prima dată în Grecia cu ocazia filmărilor „Chefi fără limite”. Juratul și-a schimbat radical pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x