Antena Căutare

Chef Sorin Bontea a mers prima dată în Grecia cu ocazia filmărilor „Chefi fără limite”. Juratul și-a schimbat radical părerea

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format original de adventure - cooking show. „Chefi fără limite” are premiera în februarie, la Antena 1. Cu ocazia filmărilor, Chef Sorin Bontea a mers pentru prima dată în această țară.

Chef Sorin Bontea a mers prima dată în Grecia cu ocazia filmărilor „Chefi fără limite”

Antena 1

„Chefi fără limite” este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Chef Sorin Bontea a mers pentru prima dată în Grecia cu ocazia filmărilor „Chefi fără limite”: „M-a surprins într-un mod foarte plăcut”

Deși prin prisma meseriei de chef Sorin Bontea a călătorit în multe țări, îndrăgitul jurat de la Antena 1 a mărturisit că este pentru prima dată când a vizitat Grecia, la filmările Chefi fără limite: „Vă spun sincer că nu m-a atras această destinație până acum. Dar am descoperit-o pas cu pas, odată cu misiunile, odată cu concurenții. Și m-a surprins într-un mod foarte plăcut!”.

Cum era de așteptat, chef Sorin Bontea a descoperit odată cu Chefi fără limite gustul autentic al mâncărurilor locale, dar și secrete din gastronomia elenă.

Citește și: Chef Sorin Bontea, înduioșat la filmările Chefi fără limite: „Toate animalele din Grecia îmi duc dorul”

„Din punct de vedere culinar, ca să descoperi o țară trebuie să îi simți gustul autentic. O poți descoperi de la televizor, din documentare, îi poți afla cultura și istoria, însă până nu ajungi acolo, până nu deguști preparatele locale nu ajungi la esența ei. Cum am ajuns în Grecia am căutat tavernele specifice, iar alături de Florin și Cătălin am degustat tot felul de mâncăruri tradiționale senzaționale!.

Și cum orice experiență gastronomică locală creează asocieri unice de gusturi, chef Sorin dezvăluie și care este procesul prin care reține toate felurile de mâncare degustate de-a lungul timpului.

Citește și: Chef Dumitrescu, fan al dulciurilor greceşti: „A fost cel mai bun desert gustat vreodată”. Show-ul Chefi fără limite începe în februarie, la Antena1

Sorin Bontea: „Am o memorie a gustului extraordinară. Dacă gust ceva îmi este imposibil să uit. Tocmai din acest motiv îmi este și simplu să compar preparate, pentru că țin minte foarte bine gusturile. Mă contectează la un loc anume, la o amintire”.

Care sunt preparatele tradiționale grecești ce l-au impresionat cel mai mult pe chef Sorin Bontea, telespectatorii vor putea afla la Chefi fără limite, ce are premiera în februarie pe Antena 1. Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu se vor duela și vor dezvălui povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule elene, descoperind gusturi și destinații noi.

Cine e chef Iosif Ștefănescu, simpaticul co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1... Cine e chef Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Ultimele știri
x