Antena Căutare

Chef Dumitrescu, fan al dulciurilor greceşti: „A fost cel mai bun desert gustat vreodată”. Show-ul începe în februarie, la Antena1

Chefi fără limite, primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, are premiera în februarie, la Antena 1. Chef Dumitrescu s-a declarat fan al dulciurilor greceşti.

Chef Dumitrescu, fan declarat al dulciurilor greceşti

Antena 1

Formatul original de adventure - cooking show ce îi aduce în prim plan pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Citește și: Chefi fără limite, filmat în două anotimpuri: „Ne încălzeam mâinile la aragaz”. Din februarie, la Antena 1

Chef Dumitrescu, fan declarat al dulciurilor greceşti: „A fost cel mai bun desert gustat vreodată”

Deși în viața de zi cu zi chef Florin Dumitrescu are un stil de viață echilibrat, îndrăgitul chef mărturisește că nu a putut să se abțină de la a degusta celebrele prăjituri grecești. Mai mult, acesta mărturisește că în Grecia a descoperit și cel mai bun desert mâncat vreodată.

Culinar vorbind, Chefi fără limite m-a surprins prin multe feluri de mâncare de care nu am auzit, multe ingrediente pe care nu le cunoșteam, chiar și tehnici. Fiecare loc în care am ajuns a avut ceva special, un fel de mâncare specific, mai de-al locului. Eu sunt într-adevăr înnebunit după dulciuri, după deserturi. Cel mai spectaculos desert pe care l-am mâncat, vă spun sincer, l-am găsit în Thessaloniki. A fost cel mai bun kataif gustat vreodată, în cea mai bună patiserie din zonă”.

Citește și: Chef Sorin Bontea, înduioșat la filmările Chefi fără limite: „Toate animalele din Grecia îmi duc dorul”

Pe tot parcursul filmărilor Chefi fără limite, cei trei maeștri ai gastronomiei au avut ocazia de a descoperi gusturi noi, preparate inedite și de a cunoaște îndeaproape specificul culinar al fiecărei insule în care au ajuns.

„În zilele de tranzit, în care reușeam să ieșim în restaurante, să descoperim gusturi noi, mâncare bună, am realizat că grecii mănâncă simplu, foarte simplu. Și cu gust”, e de părere chef Florin Dumitrescu.

Show-ul „Chefi fără limite” începe în februarie, la Antena 1

Ce alte dish-uri grecești i-au mai impresionat pe cei trei chefi, telespectatorii vor putea afla la Chefi fără limite, show ce are premiera în februarie, la Antena 1. Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu se vor duela și vor dezvălui povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule elene, descoperind gusturi și destinații noi.

Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x