Antena Căutare

Chefi fără limite, filmat în două anotimpuri: „Ne încălzeam mâinile la aragaz”. Din februarie, la Antena 1

Chefi fără limite, primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, are premiera în februarie, la Antena 1. Formatul original de adventure- cooking show îi aduce în prim plan pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Chefi fără limite, filmat în două anotimpuri: „Ne încălzeam mâinile la aragaz”. Din februarie, la Antena 1 Galerie
Chefi fără limite, filmat în două anotimpuri | Antena 1

Irina Fodor, prezentatoarea show-ului a mărturisit care au fost cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat la filmările din Grecia.

Chefi fără limite, filmat în două anotimpuri: „Ne încălzeam mâinile la aragaz”

„Când am plecat în Grecia, noi toți ne-am pregătit ca pentru vară, maximum o toamnă blândă. Verificasem temperaturile pentru perioada ce avea să urmeze, și părea că vom huzuri la 25 de grade. Când colo, noi am prins și 6 grade dimineața și seara, prin anumite zone, în condițiile în care eram îmbrăcați foarte subțire. Eu, cel puțin, am pus în bagaj rochițe vaporoase, de mătase și costume de baie”.

„De fapt, aveam nevoie de o geacă de iarnă și șosete de lână! Așa că am improvizat mult pe zona de styling: am mai pus câte o gecuță de piele peste rochițe, am mai cumpărat de acolo pantaloni și colanți…am scos-o cumva la capăt”, a declarat prezentatoarea Chefi fără limite.

Citește și: Avantajul lui Scărlătescu la Chefi fără limite: „În limba greacă sunt fluent”. Show-ul începe în februarie, la Antena 1

Având în vedere că platourile de filmare au fost amplasate în aer liber, în cele mai spectaculoase locații ale insulelor elene, marea provocare a întregii echipe a fost să continue filmările în condiții de caniculă, vânt extrem sau ploi torențiale.

Irina Fodor, care spune că este una dintre cele mai friguroase persoane din lume, a mărturisit și cum a reușit să învingă condițiile meteo aprige de la filmările Chefi fără limite.

Citește și: Vremea, cea mai mare provocare la Chefi fără limite: „Ceva ieșit din comun”

La un moment dat era atât de frig încât ne inghesuiam toți în jurul aragazelor concurenților între probele de gătit că să ne încălzim măcar mâinile. Am prins de toate: furtuni puternice, soare arzător, ploi torențiale și vânt care te lua pe sus. Abia ne mai auzeam unii pe alții, trebuia să strig la concurenți ca să înțeleagă proba. S-a gătit în condiții extreme, dar chefii și concurenții nu au ținut cont de nimic în drumul către trofeu”.

Cum au decurs filmările Chefi fără limite în aceste condiții deloc prielnice, telespectatorii Antena 1 vor afla din februarie. Chefi fără limite, noul format de adventure- cooking show, primul din România, va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Avantajul lui Scărlătescu la Chefi fără limite: „În limba greacă sunt fluent”. Show-ul începe în februarie, la Antena 1... Chef Sorin Bontea, înduioșat la filmările Chefi fără limite: „Toate animalele din Grecia îmi duc dorul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x